İsmail Doğanay Oluşturma zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 7, 2017 (düzenlendi) Yavaş yavaş başlayalım dedim elimizden geldiğinde yapmaya çalıştım Mart 7, 2017 İsmail Doğanay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 hayırlı olsun güzel duruyor.ön kapı iç tutamağı olarak varmı .nerden aldınız ve ücret ne kadar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Hayırlı olsun.Krom uygulamalar ,azlığı veya çokluğu zevk işi, öncelikle sizin beğenerek kullanmanız önemli. kazasız sürüşler olsun inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Şen Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 [/img]Yavaş yavaş başlayalım dedim elimizden geldiğinde yapmaya çalıştım Hocam bunlar AliExpress ürünleri mi ? Bende tüm bu parçaları sipariş vermeyi planlıyordum sanırım üstüne yapıştırma olarak geliyor sağlıklı oldu mu ?Bu parçalar ve fiyat için aliexpress sitesine focus mk3 veya mk3.5 diye aratırsanız parça parça satılıyor ordan bakabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Hocam hiç güneşten yansıma yapmıyor mu o kromlar [emoji848] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Ben airbag de olan kroma takıldım. Allah korusun bir kaza anında airbag açılırsa kendinizi yüzünüze doğru kurşun gibi gelen kromdan nasıl koruyacaksınız?Bence biraz fazla abartılı olmuş ama tabiki zevkler tartışılmaz. Güle güle kullanın. Ama kesinlikle airbagdeki kromu sökün. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Gayet güzel olmuş Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Ürünleri aliexpresden aldım ford focus 3 veya focus 3 diye aratarak bulabilirsiniz yan havalandırma bulunan kromlar yan camlara yansıma yapıyor ama çok önemli değil görmezden geliniyor belli bi zaman sonra, kapı tutamaçları için var tanesi 35-40 arasıydı yanlış hayırlamıyorsam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 İsmail hocam en sıkıntılı görünen direksiyondaki Allah korusun kaza anında sana zarar verebilir. aynı ürünlere bende baktım ama direksiyondaki korkunç olabilir. aman dikkat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Cihat bey ilginize teşekkür ederim ben o açıdan hiç düşünmemiştim olmazsa o parçayı çıkarabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Kökez Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 mükemmel olmuş abi en kısa sürede bende yapmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Şen Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 07.03.2017 - 16:38 tarihinde, İsmail Doğanay yazdı: Yavaş yavaş başlayalım dedim elimizden geldiğinde yapmaya çalıştım Kapı kolu kromundan bende aldım geldi fakat 2011-2015 diye açılan ilandandan aldım aracıma uymadı şimdi resimlerde fark ettim ki 2011-2014 focus 3 lerin şoför tarafında kapı kilitleme tuşları yok sanırım o modeli gönderdiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Erdoğan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap