H. Cenk Oluşturma zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 7, 2017 1) Porschenin GT3teki turuncusunun adı neydi ? - Vezuvius - Lava - Mandalina 2) Peki Range Roverin sadece 4,2 V8 supercharger a özel turuncusunun adı neydi ? - Vezuvius - Lava - Mandalina 3) Mandalina demişken Fordun eskiden sahip olduğu hangi firma bir rengine "İzmir blue " adını vermişti ? - Range rover - Volvo - aston martin 4) Bu sene yılın otomobili kim oldu ? - Alfa romeo Giulia - Peugeot 3008 - Volvo S90 5) Yeni fiesta ST kaç bg olacak ? - 180 - 200 - 220 6) Makyajlı Kugada hangisi yok yani opsiyon bile değil ? - Elektrikli bagaj kapağı - Ful deri koltuk - Navigasyon 7) Mondeoda geri alım garantisi devam ediyor mu ? - Ediyor - Etmiyor - Bana ne Serdar Yaman düşünsün 8) Golf 7 nin makyajlısında hangi motor olmayacak ? - 1.0 tsi - 1.2 tsi - 1.6 tdi 9) Alfa Romeonun beklenen SUV sinin adı ne? - Stelvio - Montvernier - Cima Coppi 10) Sahi bu hafta Opeli kim aldı ? - GM - PSA - Manta En çok doğru cevaba bir adet aferin denecektir. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 4 dakika önce, H. Cenk yazdı: 4) Bu sene yılın otomobili kim oldu ? - Alfa romeo Giulia - Peugeot 5008 - Volvo S90 Hatalı soru hocam. Daha doğrusu şıklar yanlış. Hiç biri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 7 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Hatalı soru hocam. Daha doğrusu şıklar yanlış. Hiç biri evet evet 3-5 sürçmüş işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 2 dakika önce, H. Cenk yazdı: evet evet 3-5 sürçmüş işte Sonuçta 3'ü 5'i arayan insanlar değiliz tabi Dikkatimden dolayı aferin alıp çekileyim ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Sorular zor ama yine de karalayalım Lava Vezuvius Volvo Peugeot 3008 200 Navigasyon Ediyor sanırım - etmemesi yeni alıcısını bağlıyor 1.2 Stelvio GM Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Hepsini 'B' yaptım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Doğruları veriyorum: Lava Vesuvius (imlaya dikkat) Volvo Peugeot 3008 200 Navigasyon Ediyor, Mavi Plan diye geçiyor. 1.2tsi Stelvio PSA Gazoz kapağı madalya ve aferin bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: GM Evet seninde birseylere ara verme vaktin gelmis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 13 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Evet seninde birseylere ara verme vaktin gelmis. ahsuahduahd En kolay o gelmişti oysa Kim sattı anlamışım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Öğrencilere en sık söylediğimiz şey ? Soruları dikkatli okuyun, hatta bir kaç kez okuyun... --1 dakika sonra eklendi-- Geçen hafta bir soruda bende öğrencilere yakalandım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 15 saat önce, Cem Boneval yazdı: Doğruları veriyorum: Lava Vesuvius (imlaya dikkat) Volvo Peugeot 3008 200 Navigasyon Ediyor, Mavi Plan diye geçiyor. 1.2tsi Stelvio PSA Gazoz kapağı madalya ve aferin bekliyorum. Şey yalnız 3. sorunun cevabı Volvo değil Range Rover http://gtcarlot.com/vehicle-archives/Land+Rover_Range+Rover+Sport_HSE_color_Izmir+Blue+Metallic.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: Şey yalnız 3. sorunun cevabı Volvo değil Range Rover http://gtcarlot.com/vehicle-archives/Land+Rover_Range+Rover+Sport_HSE_color_Izmir+Blue+Metallic.html Aaa, amma atmışım, pardon yanlış yerden kopya çekmişim. Neyse geri verdim gazoz kapağı madalyamı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz abi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 7. Soru neymiş öyle yahu benim arabamı geri almazlar çünküm kredili almadım kredili olanları alıyorlarmış [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap