Fatih S. Oluşturma zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 8, 2017 st kapı eşiklerimiz de geldii ,daha önce alıp takan var mıydı bilmiyorum ama herhalde ben tekim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Merhaba Güle güle kullanın ama bunlarsız bir anlamı pek yok: nereden kaç liraya temin edildi? ve montajı nasıl yapıldı? gibi gibi Bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 çift fiyatı 600 TL.Allegro dan aldım ikinci el tabi bağlantısını bu gün yapmak istedim tavan lambasının sağ direk kısmındaki yerden elektrik alayım dedim bulamadım malesef uçları.Yarın sigortadan deneyeceğim.Ayrıca parça numarasından sorguladım servis fiyatı yanılmıyorsam adedi (çiftte olabilir) 1433 tl. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 @Gürkan Çakıroğlu yine bir ST'nin canı yanmış bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 12 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: @Gürkan Çakıroğlu yine bir ST'nin canı yanmış bak Ben ST ci değilim ki ? @Fatih S. ilk ve tek olan sen değilsin. --0 dakika sonra eklendi-- Daha önce yapıldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben ST ci değilim ki ? @Fatih S. ilk ve tek olan sen değilsin. --0 dakika sonra eklendi-- Daha önce yapıldı. Cık cık, anlamadı sen. Bir arabayı daha yakmışlar diyorum Alllegro mallegro diyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Cık cık, anlamadı sen. Bir arabayı daha yakmışlar diyorum Alllegro mallegro diyorum Yananı görür Allah, şarkıydı dimi o ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben ST ci değilim ki ? @Fatih S. ilk ve tek olan sen değilsin. --0 dakika sonra eklendi-- Daha önce yapıldı. uzun zamandan beridir forumları takip ederim daha önce hiç karşılaşmadım,varsa da gözümden kaçmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Hayırlı olsun var var trde 5 yada 6 tane gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap