gökhan kavutcu Oluşturma zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 10, 2017 Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim aracıma difüzör ve marşpiyel aldım inş boyatıcam en kısa sürede aracım focus 3 hb 2011 model difüzör montajını ve marşpiyel montajını nasıl yapıyoruz bilen varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Hocam bunun tarifi olmaz, aldığınız ürün nedir bilmiyoruz bile İnternetten aldınız herhalde. Aklı başında bir ustanın ellerinde kolayca yapılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan kavutcu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 evet internetten aldım ben ustaya vermem aracımı kendim ugrasırım boya işini verecegım sadece geri kalanı bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan kavutcu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Merhaba arkadaşlar bugün aracıma daha önceden boyatmış oldugum kendi marşpiyelini ve internetten aldığım zetec spor paket difüzörü montajını yaptık yarın fotoraflarını paylaşıcam yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 12 dakika önce, gökhan kavutcu yazdı: Merhaba arkadaşlar bugün aracıma daha önceden boyatmış oldugum kendi marşpiyelini ve internetten aldığım zetec spor paket difüzörü montajını yaptık yarın fotoraflarını paylaşıcam yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum. Konularınız birleştirildi. Yeni içerik gireceğiniz zaman yeni başlık açabilirsiniz daha sonra bunu kaldırırız Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Benim marşpiyel orjinal olan alt tarafı eşim sürtünce değiştirmek zorunda kaldım. Kışın parçayı Erol otomotivden temin ettim. Yalnız benim klips ve sekmanlar atmıştı. TEmini için servisle irtibat kurdum. Benden uçuk fiyatlar istediler. Bir marşpiyel için ne kadar gider diye sordum. 16*15:240tl2*25:50tl4*8:32Marşpiyel klipslerden ucuza geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Benim marşpiyel orjinal olan alt tarafı eşim sürtünce değiştirmek zorunda kaldım. Kışın parçayı Erol otomotivden temin ettim. Yalnız benim klips ve sekmanlar atmıştı. TEmini için servisle irtibat kurdum. Benden uçuk fiyatlar istediler. Bir marşpiyel için ne kadar gider diye sordum. 16*15:240tl2*25:50tl4*8:32Marşpiyel klipslerden ucuza geldi [emoji4] Klipsdünyası diye bir site var orayı bi incele berat. Muhtemelen vardır orda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Kod lazım ya da klips? Malesef bulamadım :/ buradaki yedek parçacılarda muadil istiyor malesef iki tarafından plastik malzeme kastığından atmış. Yok diyorum bilmeyiz o zaman diyor adamlar sattığı malzemeden haberi yok :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan kavutcu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 zetec difüzör ve marşpiyel uygulaması nasıl olmuş arkadaşlar difüzör için oturmaz sıkıntı cıkarır gibi düşünüyodum tam oturdu hiç bi sıkıntı cıkmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan kavutcu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: Hayırlı olsun sağol arkadaşım senin dediğin difüzörde bunun gibimiydi yoksa farklımıydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan kavutcu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: hayırlı olsun. teşekkür ederim sağol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Hayırlı olsun. Egzoz(egzos,eksoz,egzoz) diye bağırıyor araba yalnız. Sağ sol birer adet Harika durur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan kavutcu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 teşekkür ederim aynen ekzoz ve jant istiyor araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap