Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 37 dakika önce, gökhan kavutcu yazdı: sağol arkadaşım senin dediğin difüzörde bunun gibimiydi yoksa farklımıydı alıp geri söktüğüm ile aynı... ama şuan benim aracımda olan ile aynı değil tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan kavutcu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: alıp geri söktüğüm ile aynı... ama şuan benim aracımda olan ile aynı değil tabi ürün çok ince öyle dandik bişeye benzemiyor olsa direk söker verirdim iyi yani hoşuma gitti orjinal bulamadım servistende o kadar para verıp almak ıstemedım sizin aracın fotosu varsa parlasabılırmısın merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 53 dakika önce, gökhan kavutcu yazdı: ürün çok ince öyle dandik bişeye benzemiyor olsa direk söker verirdim iyi yani hoşuma gitti orjinal bulamadım servistende o kadar para verıp almak ıstemedım sizin aracın fotosu varsa parlasabılırmısın merak ettim arabamın konusu burada... içinde difüzöre ilişkinde bir kaç resim var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan kavutcu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: arabamın konusu burada... içinde difüzöre ilişkinde bir kaç resim var. baktım aracınız güzel olmuş maşşallah bende aynı ayarda olmasını istiyorum aracın abartı olmayacak bu jantlar çok hoşuma gidiyor benim spor paket jantı bide focus rs jantı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap