Mehmet Çallı Oluşturma zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 12, 2017 Arkadaşlar 10 şubatta Aliexpress'ten almış olduğum shark anten dün adresime geldi.Tam bir ay sürdü gelmesi.Aldığım ilanda focus 3 hatchback yazıyordu.Biraz önce montajını yaptım.Göze batan bariz bir boşluk oluşmadı sağında solunda.Band salma yapmazsa güzel oldu bence.Çekim gücüne gelecek olursak orjinal antenden hiçbir fark olmadı.En azından İzmir'de sorun yok.Başka illerde sorun olurmu bilmiyorum. Bu arada araba biraz kirli.Kusura bakmayın artık Aldığım link : https://tr.aliexpress.com/item/shark-antenna-special-car-radio-aerials-shark-fin-auto-antenna-signal-for-ford-focus-3-Hatchback/32379783902.html?spm=2114.13010608.0.0.eLyyb7 İşte adım adım uygulama : 1- Anten bu kutu içinde geldi 2- Paketten anten , 3M band ve kabloyu arabaya bağlamak için civata seti çıkıyor. 3- Antenin içinde böyle bir sistem var.Zig zag lı devre işini iyi görüyor. 4- Band antenin altına biraz büyük geldi.Ondan dolayı antenin alt parçasını söktüm.Bandın bir tarafını yapıştırdım ve kenardan çıkan fazlalıkları falçata yardımıyla kestim. 5- Bandı düzgünce kestikten sonra alt parçayı tekrar yerine taktım. 6-Arabanın antenini saat yönünün tersine çevirerek yerinden söktüm. 7-Kutudan çıkan civatayı antenin yerine vidaladım. 8- Civataya somunlar yardımıyla devrenin kablosunu bağladım. 9- Önce antenin çevresini güzelce temizledim.Daha sonra önce saç kurutma makinesi ile bandı ısıttım.Ve sonrasında tavana yapıştırdım. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Rengi tam tutmuyor sanırım Ne derseniz deyin - bende de siyahı var- Bunlar focusa küçük kalıyor. En az 20 cm uzulukta shark anten bulmak lazım. Bir de bendeki net olarak orijinalden kötü çekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Evet renkte hafif farklılık var.Çekim gücü olarak devamlı dinlediğim teypte kayıtlı olan 10 kanal gayet net çekiyor.Diğer frekansları denemedim doğrusu.Ama arabayı birkaç gün kullanıp farklı yerlerde farklı freaknslar deneyerek daha net cevap verebilirim tabi ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Keşke yapıştırmadan önce oto boyası ile boyasaydınız. Güneşi görünce boyalar soluyor. Bir de çift taraflı bant belli süre sonra bırakıyor. Akrilik çift taraflı şeffaf bant ile yapıştırırsınız ileride. Daha güzel tutuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 (düzenlendi) 14 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Keşke yapıştırmadan önce oto boyası ile boyasaydınız. Güneşi görünce boyalar soluyor. Bir de çift taraflı bant belli süre sonra bırakıyor. Akrilik çift taraflı şeffaf bant ile yapıştırırsınız ileride. Daha güzel tutuyor Eğer bant salarsa sökmüşken hem boyatırım hemde dediğiniz bant ile yapıştırırım.Boyatma işi aklıma geldi aslında.Ama sabırsızlıktan dolayı hemen yapıştırdım Mart 13, 2017 Mehmet Çallı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap