Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Madem bende görüşümü belirteyim. Yurt dışında yaşayanların BANA göre bu ülkede yaşayanlar için oy kullanması yanlış. Ne için ve kim için olursa olsun. Ona göre gelsin burda yaşasın, bu standartlara göre hayatını ikame ettirsin... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 @Yakup Çağatay forum ortamında siyaset , takım vb... gibi tartışma konuları yasak değil miydi? Bu konunun özü siyasete dayanıyor. Yönetim olarak konunun değerlendirilmesini rica ediyorum. Herkesin inancı,tuttuğu takımı ya da siyasi seçimleri kendisine aittir. Keyifli sohbetler herkese. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Öyle de babuşlar, raporlayın mail gelsin diyorum ya. Kaç saattir Kugayla geziyorum şahsen, diğer abeyler de tatil yapıyorlardır vs vs. Neyse konuyu kapatalım, akşam okuyayım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar