Erhan Er. Oluşturma zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 12, 2017 Merhaba steak, köfte, balık kızartmak için elektrikli yada dumansız mangal tarzı ürün kullananlar var mı? Aklımda iki ürün var; Lotusgrill dumansız mangal yada Tefal optigrill. Fiyatları aynı 699 tl'cik. Lezzet nasıldır değer mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Valla dumanlï mı dumansız mı bilmem ama bu mangal işlerine forumda @Serdar Eryürekli ve @Serdar yaman bakıyolar. Tenekede tavuk dersen de @Doğan Kurban deneyimlidir 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Adaş almıştı en son. Annemlerde de Arçelik var, dumansız olan. Memnunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Takip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Takip Ben senin yerinde olsam. Ne dumansızı. Çıkarım Sivas'ın dağ/bayırına dizerim taşları körlerim ateşi (tabi doğaya zarar vermeden) yaparım açık havada mangalımı misss misss... Ha kışında bu işin duayeni @Gürkan Çakıroğlu hocadan döküm tava alırım miss mis... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: döküm tava Ben tava satmıyorum ki ? Hediye etmeyi seviyorum... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Konu güzel. Yaz geliyor bahçeye yeni bir mangal düşünme zamanı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Şimdi, Turhan Onat yazdı: Konu güzel. Yaz geliyor bahçeye yeni bir mangal düşünme zamanı. Hocam bugün dağ-bayır gezmesinde de yakılırmış bir mangal ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Bende tekerlekli var, nereye çeksem oraya gidiyor. Geçen sene A101 den almıştım 40 tl ye. Resmini bulursam paylaşayım, fena değildi. Soğuk demirci bi arkadaşım var eski lpg tanklarını kesip, ayak kaynatıyo, biraz işçilikle çok sağlam mangal oluyo ama ağır olduğu için zor taşınır. --3 dakika sonra eklendi-- Buldum resmini de bu başlıkta paylaşmak biraz ayıp olacak ama... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 18 saat önce, Teoman Saraç yazdı: döküm tava her türlü et ürününe farklı bi lezzet arayan için birebir. migrostan alınan köfteyi bile "köfteci yusuf" tan almış gibi tat katıyor hatıra : bi kaç yıl önce ilk kullanımda bayağı fazla duman çıkmıştı. o zamanki ev 2.katta idi bide basık bi yerdeydi. dumanı çıkarmak için vantilatör kullanıp tüm dumanı mutfaktan atmıştım. yan komşununda pencere açıkmış. bizden çıkan duman komşunun evini sarmış 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Birde o et kekikle terbiye olmuşsa hatta o hayvan dağ bayırda kekik yemişse o etin dadından yenmezzzz.. hmmmmm misssss. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 1 saat önce, Teoman Saraç yazdı: Birde o et kekikle terbiye olmuşsa hatta o hayvan dağ bayırda kekik yemişse o etin dadından yenmezzzz.. hmmmmm misssss. havalar düzelse de piknik yapsak ne güzel olur du 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 12.03.2017 - 15:40 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Ben senin yerinde olsam. Ne dumansızı. Çıkarım Sivas'ın dağ/bayırına dizerim taşları körlerim ateşi (tabi doğaya zarar vermeden) yaparım açık havada mangalımı misss misss... Ha kışında bu işin duayeni @Gürkan Çakıroğlu hocadan döküm tava alırım miss mis... Hava soğuk soğuk bi yerlerimiz donuyor abi... Evde dumansız olan varsa varyaaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 7 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Evde dumansız olan varsa varyaaaaa Altı sulu olanlarda duman olmuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 2 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Altı sulu olanlarda duman olmuyor Serdar tadında sıkıntı oluyor mu mangalın? Ben bi tane aldım tavada kızartılmış gibi oluyordu tadı. :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap