Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Serdar tadında sıkıntı oluyor mu mangalın? Ben bi tane aldım tavada kızartılmış gibi oluyordu tadı. :/ Hem anbemlerde hemde bir arkadaşımda var, ikisinde de yaptım, gayet güzel tatları. Sorun yok. Zaten ne atsan pişiriyor hiç yok demiyor [emoji5] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Hem anbemlerde hemde bir arkadaşımda var, ikisinde de yaptım, gayet güzel tatları. Sorun yok. Zaten ne atsan pişiriyor hiç yok demiyor Marka alayım Teşekkürlerimi ileteyim sana da ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Hem anbemlerde hemde bir arkadaşımda var, ikisinde de yaptım, gayet güzel tatları. Sorun yok. Zaten ne atsan pişiriyor hiç yok demiyor Mangalda et pişirmek dediğin şöyle olur; et dumana boğulacak, üstün başın is kokocak, hatta "niye yanmıyo bu lan" diye yellendirip duracaksın, ordan burdan atar yapacaklar beceriksiz diye, yağı ateşe damladı mı alev çıkacak... ne o öyle dumansız, ateşsiz, yakarken eziyeti çekilmemiş mangal mı olurmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Mangalda et pişirmek dediğin şöyle olur; et dumana boğulacak, üstün başın is kokocak, hatta "niye yanmıyo bu lan" diye yellendirip duracaksın, ordan burdan atar yapacaklar beceriksiz diye, yağı ateşe damladı mı alev çıkacak... ne o öyle dumansız, ateşsiz, yakarken eziyeti çekilmemiş mangal mı olurmuş. Ah ah abiiiiiii deme bana öyle. Hanımdan dolayı çocuk olacak,canı istiyor kaç gündür evde yapmak için. Diğer ekipman hazır her daim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: çocuk olacak, Hadi bakalım allah analı babalı büyütsün. Yine de ben bu konuda statükocuyum. Şöyle önden patlıcan, urfa biberi ve kuru soğan közlenecek, sonra etleri dizdiğinde cosss diye ses çıkaracak ve yağlar eridikçe alev alacak mangal olmadı mı olmaz. Şaka bir yana olanaklarla ve hava koşullarıyla ilgili bir durum. Bizde sıkıntı yok o konuda, evin damında terasımsı bir şey olduğu için rahatız biraz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 29 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Marka alayım Teşekkürlerimi ileteyim sana da ... Annemlerde ki Arçelik, arkadaştaki Tefal Easy grill. Süleyman abi doğru diyorsun da çoğu yerde mangal yassaahhh. Napalım işte nefsimizi körlüyoruz. Yoksa tabi ki mangal ın keyfini de tadını da vermez. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 3 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Annemlerde ki Arçelik, arkadaştaki Tefal Easy grill. Süleyman abi doğru diyorsun da çoğu yerde mangal yassaahhh. Napalım işte nefsimizi körlüyoruz. Yoksa tabi ki mangal ın keyfini de tadını da vermez. Bütçeme uygun olanı kapayım Serdar çok saolasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 12 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Bütçeme uygun olanı kapayım Serdar çok saolasın Rica ederim. Afiyet olsun şimdiden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 geçenlerde izledim de baya hoşuma gitti. El becerisi alet edevatı olan yapabilir bence gayet güzel ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap