Kenan Kaygusuz Oluşturma zamanı: Mart 13, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 13, 2017 2012 style focus ses kontrol unitesi takmak icin yeni bir direksiyon mu gerekli yoksa sonradan takmak mümkun mu. sync 1 modulunu ,bluetooth modulunu cikma almak istiyorum fakat benim direksiyonda sadece hiz kontrol, tryp ve arc bil kontril tuslari var.bu islemde sync kullanmak icin mdf1 konulu paylasim oldukca kapsamli fakat benim arc farkli oldugundan ayni isleme girisemiyorum. piyasada multimedya cihazlar var fakat onlarda ya pahali yada cok kalitesiz. ficusun kendi sync 1 benim isimi gorur. yardimlarinizi ve fikirlerini bekliyorum .Tesekurrler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2017 2012 style focus ses kontrol unitesi takmak icin yeni bir direksiyon mu gerekli yoksa sonradan takmak mümkun mu. sync 1 modulunu ,bluetooth modulunu cikma almak istiyorum fakat benim direksiyonda sadece hiz kontrol, tryp ve arc bil kontril tuslari var.bu islemde sync kullanmak icin mdf1 konulu paylasim oldukca kapsamli fakat benim arc farkli oldugundan ayni isleme girisemiyorum. piyasada multimedya cihazlar var fakat onlarda ya pahali yada cok kalitesiz. ficusun kendi sync 1 benim isimi gorur. yardimlarinizi ve fikirlerini bekliyorum .Tesekurrler. Forumda biraz araştırma yaparsanız size nelerin gerekli olduğunu neler yapmanız gerektigi konusunda yardımcı olacak şeyler bulabilirsiniz. 2012 style aracıma oem navigasyon ve sync 1 montajını yaptim. Aktif olarak herseyini kullaniyorum. Sorunuza gelince, direksiyondaki yuvarlak dügmenin değişmesi gerekiyor gam kontrol icin. Almaniz gerekenler; Direksiyon dügmesi Sync modülu Mikrofon Mikrofon tutucu konsol ve braketi Gps modulu. Gerisi montaj ve aktiflestirmek. Parca kodlari Semih O. arkadasimizin actigi konuda mevcut. Sadece direksiyondaki dugmenin parca kodu farklidir.Ama ilk etapta araciniza bvc mi sync mi uygun onu ogrenmeniz gerekmekte. Uretim tarihi bu konuda klavuz olur size. 2012 6. Ayından sonra uretimse %90 sync. Once ise bvc modulu almaniz gerekmekte. Bvc alirsaniz dugmede farkli oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Kaygusuz Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 tesekkur ederim aciklamlariniz icin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap