Tamer Perperek Oluşturma zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 14, 2017 (düzenlendi) Herkese merhaba, Bugün Aruba, Orenjestad ta gezerken karşıma daha önce hiç görmediğim bir Ford modeli çıktı paylaşayım dedim. Mart 14, 2017 Tamer Perperek tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Eski bir araç bu. Hindistanın çok satan Ford'u olur kendisi. Fiestanın ucuz versiyonu gibi bir şey. Avrupaya nasıl gelmiş acaba.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Eski bir araç bu. Hindistanın çok satan Ford'u olur kendisi. Fiestanın ucuz versiyonu gibi bir şey. Avrupaya nasıl gelmiş acaba.. Tamam o zaman , su anda Karaiplerdeyim burda gordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: Bugün Aruba, Orenjestad ta gezerken karşıma daha önce hiç görmediğim bir Ford modeli çıktı paylaşayım dedim. Çok güzel çıkmışsın Tamer ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çok güzel çıkmışsın Tamer ? @Gürkan Çakıroğlu gosterge ne oldu ahhhhh , saka bir yana mayis 1 de gemi ile Amsterdam da olucam , orada 2 yerle gorustum egerki ki hollanda ile kriz buyumez ise ordan alicam galiba gostergeyi Gurkan , bu 1.0 ecoboost gostergeler oluyormus galiba bizim arabalara hurdadan cikma buldum biri 110 euro digeri 100 euro. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: @Gürkan Çakıroğlu gosterge ne oldu ahhhhh , saka bir yana mayis 1 de gemi ile Amsterdam da olucam , orada 2 yerle gorustum egerki ki hollanda ile kriz buyumez ise ordan alicam galiba gostergeyi Gurkan , bu 1.0 ecoboost gostergeler oluyormus galiba bizim arabalara hurdadan cikma buldum biri 110 euro digeri 100 euro. Benzinli olmak şartıyla 1.0 da olur, evet... Avrupa versiyon olmasına dikkat et ya da parça kodu varsa bildir sistemden bakalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Ka+ sedan oluyor kendisi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benzinli olmak şartıyla 1.0 da olur, evet... Avrupa versiyon olmasına dikkat et ya da parça kodu varsa bildir sistemden bakalım. @Özer Aksu soylemisti dikkat etmem gerekenler BM5T kodlu Slovakia yapimi olanlar diye hatirliyorum. --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Ka+ sedan oluyor kendisi. Cok ilginc , tabi oyle uzun uzadiya inceleme firsatim olmadi ama daha once gormedigim bir model olunca hemen yapistim tabiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Birde bu var... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 3 saat önce, Tamer Perperek yazdı: Aruba, Orenjestad Bunu şimdi fark ettim Kuzenim ve dostları oynamaya buraya gidiyordu (NY'dan) Ben de gidecektim ama haberim yoktu gidileceğinden, başvurmamıştım vizeye Yanlış hatırlamıyorsam Hollanda'nındı burası. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Amerikada sedan fiesta gördüm, bozulan samsung telefonda kaldı. Paylaşmadım sanırım. En çirkin ford bence odur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2017 3/14/2017 - 17:19 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bunu şimdi fark ettim Kuzenim ve dostları oynamaya buraya gidiyordu (NY'dan) Ben de gidecektim ama haberim yoktu gidileceğinden, başvurmamıştım vizeye Yanlış hatırlamıyorsam Hollanda'nındı burası. Evet Hollanda nin karaiplerdeki adalarindan biri . --1 dakika sonra eklendi-- 22 saat önce, Servet Ö. yazdı: Amerikada sedan fiesta gördüm, bozulan samsung telefonda kaldı. Paylaşmadım sanırım. En çirkin ford bence odur. Fiesta sedan gercekten kotu duruyor rastlarsam bende burda eklerim resim ama su ana kadar fiesta HB denk gelmedim amerikada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap