Nazmi Kırma Oluşturma zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 16, 2017 2012 focuslarda dijital hız göstergesi aktif oluyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 (düzenlendi) Makyajsızlarda sadece kuga göstergelerde (2015-2016) dijital hız var (focuslara uyuyor). Onun dışında makyajlılarda var. Araçta orjinal park sensörü varsa, makyajlı göstergede sıkıntı yapıyor der arkadaşlar.. --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Makyaj şart, benim bildiğim en son böyleydi Benim arabada var dijital hız Mart 16, 2017 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Makyajlı focus göstergesi ile mevcut kadranı değiştirirseniz çalışır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Makyajlı focus göstergesi ile mevcut kadranı değiştirirseniz çalışır değiştirmemiz yeterlimi yani, başka bir işlem yapmaya gerek yok o zaman yada geniş ekran taksak yine çalışırmı geniş ekran göstergedemi makyajlı olması lazım Mart 16, 2017 Nazmi Kırma tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 9 dakika önce, Nazmi Kırma yazdı: değiştirmemiz yeterlimi yani, başka bir işlem yapmaya gerek yok o zaman yada geniş ekran taksak yine çalışırmı geniş ekran göstergedemi makyajlı olması lazım Makyaj şart, benim bildiğim en son böyleydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Makyaj şart, benim bildiğim en son böyleydi teşekkür ederim --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Makyajsızlarda sadece kuga göstergelerde (2015-2016) dijital hız var. Onun dışında makyajlılarda var. Araçta orjinal park sensörü varsa, makyajlı göstergede sıkıntı yapıyor der arkadaşlar.. benim aracım 2012 titanium ve orjinal park sensönrü var makyajlı kasa göstergesi taksam sorunmu olacak yani. Kuga göstergesi 2012 focus a olurmu sorun çıkartırmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Forumda kuga gösterge kullanan bir kaç arkadaş var focus ile. Ben de c-max var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Kuga göstergesi araba focus 3 style 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 12 saat önce, Adem Kazıl yazdı: Kuga göstergesi araba focus 3 style Adem herhangi bi sorun yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Şimdi, Nazmi Kırma yazdı: Adem herhangi bi sorun yok sanırım Hiçbir sorun yok eksiksiz çalışıyor Gürkan hocam buluyor bu göstergelerden yardımcı olur size. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Adem Kazıl yazdı: Hiçbir sorun yok eksiksiz çalışıyor Gürkan hocam buluyor bu göstergelerden yardımcı olur size. Teşekkür ederim o zaman Gürkan a söyleyelim ayarlasın Mart 17, 2017 Nazmi Kırma tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Şimdi, Nazmi Kırma yazdı: Teşekkür ederim o zaman Gürkan a söyleyelim ayarlasın https://www.focusclubtr.com/topic/13890-focus-kuga-c-max-geniş-ekran-gösterge/ @Gürkan Çakıroğlu abi size yardımcı olacaktır. ilanlar bölümündeki satılık ilanı linkini ekledim buraya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Bizim 2,5 da da oluyordu di mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Bizim 2,5 da da oluyordu di mi? Gauge menü ile çalıştırırsan olur abi. Onun dışında oluyor mu bilmem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Gauge menü ile çalıştırırsan olur abi. Onun dışında oluyor mu bilmem. Aynen, hatta bugün denedim mesajı attıktan sonra, ama kadranla fark oluyor arada 3-5 km/saat. Kadran daha fazla gösteriyo Mart 17, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Aynen, hatta bugün denedim mesajı attıktan sonra, ama kadranla fark oluyor arada 3-5 km/saat Doğru. Bir ara bende heves etmiştim hız veya deviri getiriyordum ama çabuk sıkıldım. [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Nazmi Kırma
2012 focuslarda dijital hız göstergesi aktif oluyormu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 16 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap