Ömür Ölmez Oluşturma zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 17, 2017 Merhaba, 2011 Focus H.B Titanium aracımı yeni aldım. Daha önce 2011 Comfort sahibiydim. Araca cam filmi ve plakalıkları yaptırdım , fotoğrafları paylaşıyorum. Bunların yanı sıra Mondeo Titanium jantı takmayı düşünüyorum , sizce 16-17 '' hangisini takmalıyım ? 17'' aracı yorar diyorlar ama kararsız kaldım. Ön,arka tamponları değiştirmek yerine ön tampona ek düşünüyorum, arka tampona da difüzör takıp çift egzoz yapmayı düşünüyorum. Sizce başka neler yapmalıyım ? Herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 difizör ve janttan başlayabilirsin. hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömür Ölmez Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Şimdi, Cihat A. yazdı: difizör ve janttan başlayabilirsin. hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun. Allah razı olsun Cihat Bey. Difüzör kolay iş ama jantlar çok pahalı , temiz çıkma jant arıyorum bulabilirsem eğer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Hayırlı olsun. Elimde şu janttan mevcut oem takım ve çok temiz sıfır gibi diyebilirim sadece 1 tanesinde ufak bi çizik var o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömür Ölmez Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 17.03.2017 - 19:07 tarihinde, Emre Dikmen yazdı: Hayırlı olsun. Elimde şu janttan mevcut oem takım ve çok temiz sıfır gibi diyebilirim sadece 1 tanesinde ufak bi çizik var o kadar. Teşekkürler , Ben ST jantlarından arıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap