Ibrahim T. Oluşturma zamanı: Mart 19, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 19, 2017 Aracim 2013 model 80binde ve trigerinde catlaklar olusmaya baslamis .. triger setini değiştireceğim komple .. Orjinal ürün kullanmak istiyorum ..Markasini nasıl öğrenebilirim? Triger seti değişirken neler değişiyor ? Ürünleri kendim alacağım ..Sadece işçilik parasi vermek istiyorum ustaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2017 @ER-OL Otomotiv'e ulaşıyorsunuz hocam, kafanız rahat şekilde işlemi yapıyorsunuz Ayrıca 'triger' araması yaparak sitedeki diğer bilgilere ulaşmak mümkündür 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 19.03.2017 - 14:18 tarihinde, Ibrahim T. yazdı: Aracim 2013 model 80binde ve trigerinde catlaklar olusmaya baslamis .. triger setini değiştireceğim komple .. Orjinal ürün kullanmak istiyorum ..Markasini nasıl öğrenebilirim? Triger seti değişirken neler değişiyor ? Ürünleri kendim alacağım ..Sadece işçilik parasi vermek istiyorum ustaya Triger seti 190 tl peugeot kutuludur orijinal Ford kutulu ürünün 550 tl civarı fiyatı var ama içinden çıkan ürün aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ibrahim T.
Aracim 2013 model 80binde ve trigerinde catlaklar olusmaya baslamis .. triger setini değiştireceğim komple .. Orjinal ürün kullanmak istiyorum ..Markasini nasıl öğrenebilirim? Triger seti değişirken neler değişiyor ? Ürünleri kendim alacağım ..Sadece işçilik parasi vermek istiyorum ustaya
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap