Fatih U. Oluşturma zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 22, 2017 Artik araciniz kac km'de olursa olsun rahatlikla km'sini yükseltebileceksiniz... Millet Km düsürüyor biz yükseltiyoruz Gerekli malzemeler: 1.Dizüstü bilgisayar... 2.Modifiyeli MS-CAN ELM327 cihazi 3.Modifiyeli FoCCCus programi.program linki asagida. Modifiyeli FoCCCus linki: https://yadi.sk/d/mYMiHAVUqcrUq islem sirasi: 1.RAR'li FoCCCus programi RAR'dan cikartilir.Kurulum vs. istemiyor sadece rardan cikartiyoruz. 2.ELM327 cihazi arac ile bilgisayara baglanir. 3.Araba kontagi bekleme konumuna getirilir.(Kontak acik motor kapali pozisyonu) 4.FoCCCus programi acilir ve hic bir islem yapmadan yukaridaki IPC sekmesi tiklanir.Acilan ekranda Sol alttaki Odometer yazan yere read(oku) tiklayin.Arabanizin Km'si yazacaktir.Artik tek yapmaniz gereken, eski Km'yi silip yeni Km'yi yazmak ve set tusuna basmak.Yeni Km'niz hayirli ugurlu olsun... Not:Denenmistir ve gayet iyi calisiyor.4. resim 2-3 hafta önceki Km, 5. resim son hali.(Arabamin eski Km'si 28000 civarindaydi.simdi yaklasik. 121000 km oldu. Benim virüs programi (panda) modifiyeli FoCCCus programinda virüs vs bulamadi.ilk kez ELM327 ve FoCCCus programi ile calisacak arkadaslar, formda kisa bi arastirma yaparsaniz bircok bilgiye ulasabilirsiniz. (Modifiyeli FoCCCus programi alintidir) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Düşünüyorum, düşünüyorum... Niye böyle bir şey yapmayı isteyeyim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Arabayı sürerek yükseltmek daha işlevli ve keyifli olur diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Düşünüyorum, düşünüyorum... Niye böyle bir şey yapmayı isteyeyim? Eski Kücük gösterge panelinden yeni gösterge paneline gecince gerek duyuluyor.örnegin benim arabamin orjinal km si 100000 cikma ekran aldim 10000 km.sizce ne yapmam gerek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Arabayı sürerek yükseltmek daha işlevli ve keyifli olur diye düşünüyorum. 088888 081903 080808 099999 gibi km lerin ekran görüntüsünü 10 dk içinde alıp foruma atarız...olmaz mı? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 6 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: 088888 081903 080808 099999 gibi km lerin ekran görüntüsünü 10 dk içinde alıp foruma atarız...olmaz mı? Birde sürekli garajda duran arabalar için iyi. Satarken alıcı inansın diye 5-10 bin yükseltilebilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Şimdi, Fatih U. yazdı: yükseltebileceksiniz Geçende denedik ama yapamadık. Nerde hata yaptık acaba ? --0 dakika sonra eklendi-- Program farkı herhalde foccuss 8.05 ile denedik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 6 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: 081903 Bu niye? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Geçende denedik ama yapamadık. Nerde hata yaptık acaba ? Gürkan hocam o verdigim modifiyeli FoCCCus linkinini indir... 10 sn icinde yeni km Hazir.dün yaptim Mart 22, 2017 Fatih U. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 (düzenlendi) 13 dakika önce, Fatih U. yazdı: 100000 cikma ekran aldim 10000 km.sizce ne yapmam gerek? Sadece ordaişe yarar evet. Mart 22, 2017 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Sadece ordaişe yarar evet. Dürüst olursan orda ise yarar. Tabiki sahtekarlik boyutuda var. Bazi sirket elemanlari cok km yapmis gösterirler.... yaptigi yola göre prim vs alanlar var.1000 Km yükseltse benzinide bosaltsa veya direk parayi cebe atsa ... sanirim bu kadar yeter fazla aciklama yapipta Essegin aklina karpuz kabugu düsürmeyelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Burada ilgili konumuz mevcut. https://www.focusclubtr.com/topic/7014-focus-3-elm327-ile-aktif-hale-getirilebilen-özelliklerhill-holder-eklendi/ Tüm Ford'larda çalışıyor mu? Başlık sağlığı açısından. Cevap hayır ise iletileri diğer konuya taşıyalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Burada ilgili konumuz mevcut. https://www.focusclubtr.com/topic/7014-focus-3-elm327-ile-aktif-hale-getirilebilen-özelliklerhill-holder-eklendi/ Tüm Ford'larda çalışıyor mu? Başlık sağlığı açısından. Cevap hayır ise iletileri diğer konuya taşıyalım. Benim araba c max sorunsuz calisiyor.focus mk3 lerde de calistigini duydum.ELM327 konusuna yazmayi düsündüm fakat orasi ilk sayfalar haric biraz birbirine girmis durumda.Birde ilk sayfada Km yükseltme sadece 1000 km yi gecmeyen ekran icin gecerli yazdigi icin , oraya yazmadim.bunda km sinirlamasi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 @Cem Z bu konuya bir bakarmısın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat altındal Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 bilgilendirme için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap