Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Nası yani rampa aşağı,ayarladığınız hızda inmiyor mu ciddi misiniz..? Benzini keser, cc fren yapmaz, fiziken hızlanması gerekiyorsa hızlanır..Bunu düşün sonra ciddi olunduğunu anlarsın güzelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Ben yokuş aşağı dahi ayarlandığı hızda gittiğini biliyordum araçların...En kısa sürede denicem Astrada dik bir rampada yüksek vites düşük hızda dene. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Nası yani rampa aşağı,ayarladığınız hızda inmiyor mu ciddi misiniz..? ctdci yiz fakat yokuş çıkarken de hız değişmez, ancak yakıt tüketimi çok artar. eğer amaç yakıt tasarrufu ise rampa çıkarken hızınızı 100 km'nin altına düşürün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adem ateş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 yokuş aşağı inerken araç normal seyrinde hızlanmaya başlıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 en güzeli ve ekonomik olanı yokuş aşağı inerken, yol ve hava şartları müsaitse ve tehlike teşkil etmiyorsa CC yi Resetlemek ve uygun viteste aracı kontrollü bir şekilde kendi ivmelenmesine bırakmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Kiralık focus trendle ankaraya gitmiştik ve full CC kullndık diyebilirim yollar da düzdü ortalama tüketim 4.2 tutturmuştuk her araba kiraladığında yakıttan dolayımıdır CCden dolayımıdır focus tercih ediyoruz :/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halit K. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2013 Paylaşım için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Paylaşım için teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Karakış Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Arkadaşlar aracımı alalı 2 hafta kadar oluyor. Hız sabitleme sisteminde aldıktan sonra bir problem yaşadım bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Aracın hız sabitleyicisi bazen devreye giriyor bazen devreye girmiyor. İzmir Atasanayide özel servise gösterdim. Aracı bilgisayara bağladılar, herhangi bir hata kodu göremediler. Usta büyük ihtimal direksiyondaki tuşlarda bir sıkıntı var dedi. Çözüm olarak farklı bir zamanda bir arkadaşının aynı marka model aracı var onun direksiyonu bi söküp senin araca takalım bu şekilde sorun çözülürse ona göre arızaya odaklaşırız dedi. Bu yöntem uzun bir zaman alacağı için cazip gelmedi. Şu an için Ford yetkili servise aracımı göstermeye düşünüyorum. Bu konuda tavsiyesi olabilecek arkadaşlar var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 @Ahmet Karakış,Gayet makul teklif gelmiş çünkü tutukluk mevcut. Ben sanırım önce yetkili servis'e giderdim sonra da yetkili servis'e giderdim. Ama siz daha basit yol buldunuz bence deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Bencede güzel bir teklif böylelikle arızanın tespiti daha kolay olacaktır. Aracım garanti dışı olmuş olsa hiç düşünmez kabul ederdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Karakış Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yarın için Ford yetkili servisten randevu aldım. Randevu aşamasında sorunu bildirdim. Araç bize geldiğinde hız sabitleyici çalışmıyor olması gerekir. Yoksa sorunu bulmamız çok zor türünden ifadeler kullandılar... İnşeallah yarın teknik servisteki muayeneye kadar hız sabitleyici çalışmaz Yoksa işimiz zor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Karakış Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Arkadaşlar bugün yetkili servise gittim. Neyse ki herşey yolunda gitti. Sorun Debriyaj müşüründeymiş. Müşür değiştirilince problem giderildi. Debriyaj müşürü... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Sorunun çözülmesine sevindim geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Usta Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 merhabalar, konuyla ilgili bi sorum olacak, focus 2.5 deki hız sabitleyicisinde yukarıda bahsedildigi gibi kullanıyorum. ancak bundan önce renault megane 2 full aracımv ardı.O aracta hız sabitleyicisini actıgımda bilgi ekranının oldugu yerde sabitleyecegim hız km cinsinde yazıyordu.Focus 2.5 lerde hızı kac km ye sabitledigimizi gösteren bilgi ekranında bi bölüm varmı? cevaplar için şimdiden tşk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap