Metin Deniz Oluşturma zamanı: Mart 23, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 23, 2017 Arkadaşlar selamlar Fotoğraftaki parca üzerindeki kaucuk malzemeden temin etme şansımız var midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Niye temin edilmesinki? Bkz: Servisler ve yedek parçacılar en kötü kazalı araçlardan temin etmek vb. Anlayamadım sanırım sorunuzu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Servise bende sipariş verdim yanlış geldi. O yuzden daha temin edemedim ama düzgün sipariş verirlerse gelcek inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Şimdi, Tolga Ata yazdı: Servise bende sipariş verdim yanlış geldi. O yuzden daha temin edemedim ama düzgün sipariş verirlerse gelcek inşallah. sponsorumuza sordunuz mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Ucundaki kaucukla plastik parca tek halde geliyor. O yüzden sadece kaucuk olanı soruyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Focus 3 titanium hb..icerden bagaj tusu var mi? Aku bittiginde komple kilitli kalmıştı bagaj..koltuklardan ulastim..anahtar calismayinca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Focus 3 titanium hb..icerden bagaj tusu var mi? Aku bittiginde komple kilitli kalmıştı bagaj..koltuklardan ulastim..anahtar calismayinca Öyle bir dügme kabinde yok. Muhtemelen surucu kapisinida anahtarla açtınız akü bitince. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 4 saat önce, Halit AYDIN yazdı: Focus 3 titanium hb..icerden bagaj tusu var mi? Aku bittiginde komple kilitli kalmıştı bagaj..koltuklardan ulastim..anahtar calismayinca öyle bi düğme olsa da akü bitince çalışmaz. kilidin üzerinde mekanik bir şey olması lazım ancak. yalnız akünün o seviyede bitmesi oldukça zor, nasıl oldu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 (düzenlendi) Evet..dugmelerin altindaki anahtar ile actim..hocam arac yeni almistim..-32 idi..mazot filtresi sismis..aku azalmis zaten..2013 model dizel arac. fabrika cikisli varta aku..soguk vs yiyince komplikasyonla bitik hale geldi..takviye olmadi..olduysa da yakit gecmedi..tamamen bitti..garantiden aku degisti..ama bagaj tusu olmamasini garipsedim. Mart 24, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Şimdi, Halit AYDIN yazdı: Evet..dugmelerin altindaki anahtar ile actim..hocam arac yeni almistim..-32 idi..mazot filtresi sismis..aku azalmis zaten..2013 model dizel arac. fabrika cikisli varta aku..soguk vs yiyince komplikasyonla bitik hale geldi..takviye olmadi..olduysa da yakit gecmedi..tamamen bitti..garantiden aku degisti..ama bagaj tusu olmamasini garipsedim. artık çoğu araç bu şekilde. akünün o seviyede bitmesi çok olası olmadığından genelde sorun olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Konu konuyu açmış neyse hayırlısı. [emoji18] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metin Deniz
Arkadaşlar selamlar
Fotoğraftaki parca üzerindeki kaucuk malzemeden temin etme şansımız var midir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap