Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
alırken dikkat etmediğim bir şey farkettim bugün. şöför tarafında sol direk iç kısmının konsol ile birleştiği yerde açıklık var. baktım ordaki mandal olması gerektiği yerde değil oturtulmamış, direk konsola temas edior oda açıklık yapıor biraz uğraştım ama yerine sokamadım. nasıl yapacağımı bilemedim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
aklıma takılan diğer husus burada bi işlem yapılmış , acaba diyorum park sensörü takılmış ekstradan onun bu kısımla bir ilgilisi varmıdır?
yada ne olabilir bir fikir verebilirseniz sevinirim
Soru
Enes Tahan
Merhaba Arkadaşlar,
alırken dikkat etmediğim bir şey farkettim bugün. şöför tarafında sol direk iç kısmının konsol ile birleştiği yerde açıklık var. baktım ordaki mandal olması gerektiği yerde değil oturtulmamış, direk konsola temas edior oda açıklık yapıor biraz uğraştım ama yerine sokamadım. nasıl yapacağımı bilemedim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
aklıma takılan diğer husus burada bi işlem yapılmış , acaba diyorum park sensörü takılmış ekstradan onun bu kısımla bir ilgilisi varmıdır?
yada ne olabilir bir fikir verebilirseniz sevinirim
Enes Tahan tarafından düzenlendi
resimler eklendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap