Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Değerli arkadaşlarım merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim forma yeni kayıt olsam da uzunca bir dönemden beri uzaktan takip ediyorum
İstanbul Ümraniye den aranıza katılıyorum
aracımla ilgili bazı beni düşündüren şeyler var
Sorunlarım Şu Şekilde
Aracım şehir içi dur kalk trafikte gaza nazik şekilde bastığımda 1 den 2 ye geçerken vuruntu yapıyor
Aracımın lastiklerini değiştirip 3 defa balans ayarı yapmama rağmen araçta balans sorunu geçmiyor (120 km hızda ) aks olsa aracımı yüksek hızda boşa atıyorum ve titreme hala geliyor
Son güncel şanzıman yazılımı hangi yılda çıktı
ayrıca formda gördüm buluşmalar vs yapılıyor bunlara beni de dahil ederseniz çok sevinirim
Soru
Saim Cerit
Değerli arkadaşlarım merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim forma yeni kayıt olsam da uzunca bir dönemden beri uzaktan takip ediyorum
İstanbul Ümraniye den aranıza katılıyorum
aracımla ilgili bazı beni düşündüren şeyler var
Sorunlarım Şu Şekilde
Aracım şehir içi dur kalk trafikte gaza nazik şekilde bastığımda 1 den 2 ye geçerken vuruntu yapıyor
Aracımın lastiklerini değiştirip 3 defa balans ayarı yapmama rağmen araçta balans sorunu geçmiyor (120 km hızda ) aks olsa aracımı yüksek hızda boşa atıyorum ve titreme hala geliyor
Son güncel şanzıman yazılımı hangi yılda çıktı
ayrıca formda gördüm buluşmalar vs yapılıyor bunlara beni de dahil ederseniz çok sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap