Oguzhan Dursun Oluşturma zamanı: Mart 25, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 25, 2017 Arkadaşlar 2008 1.6 LPGLI 130 binde otomatik Titanyum x bakimlari yeni tanıdığımdan alıcam sizce bu araç nasıl otomatiği vs sıkıntı çıkarır mı kronik sorunları varmı bilgi verirseniz sevinirim hayırlı forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Ayrıca bu taşınan kategoride ilgili aracın yorumları da mevcuttur. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Sağlam bir şanzımanı vardır, 4 ileridir... --0 dakika sonra eklendi-- Tanıdık bildik araba almak iyidir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Sorduğunuz şey şanzımanda kronik arıza ise; hayır yoktur. Bunun dışında çok yakar-az kaçar. Bence asıl dikkat etmeniz gereken LPG den dolayı motorda sıkıntı olup olmadığı. Varsa zaten arkadaşınız bunu biliyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 4 ileri olması şehir içinde sorun yaratmaz ama uzun yolda can sıkıcı olabiliyor. uzun rampalarda bağıran bir araç. devir gerektiğinde vitesi ikiye alıyor aşırı bağırıyor. devir saati 5 binleri görüyor. O devirde düşük vites Anlık tüketim değerinin 40 ları gördüğünü söyleyebilirim. Kullandım. Forda yakıştıramadım o şanzumanı. LPG si BRC idi sorun yaşamadım. LPG ye geçişi gayet hızlı idi. arıza ışığı hiç yanmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap