Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Volvo baya büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için açıkçası. Yeni 5 çok çok iyi olmuş bence, test aracı en dolulardan biriydi. Soğutmalı koltuk, adaptif m süspansiyon filan dışında eksik bir şey göremedim ben. Gördüğümüz 2 olumsuz nokta oldu, onları da biz becerememiş de olabiliriz, adaptif hız sabitleyici durunca sıfırdan gaza basmadan kalkmıyor, bir de onda mesafeyi ayarlamak için tek tuş var. Yani 5 kademe ise, 5-4-3-2-1 diye gidiyor, 2'den 3'e almak için 1-5-4-3-2 yapmanız lazım. Şanzıman biraz gecikmeli gibi de bence normal, bir de benzinlinin daha geniş devir aralığında daha güzel çalışıyor olabilir. Showroom'da arkadaki X5'e de bindik Ozan'la, o baya baya ferah bir araç da o da performans olarak ne kadar tatmin eder bilemedim. Ozan'ın da dediği gibi şimdiden hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Volvo baya büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için açıkçası. Yeni 5 çok çok iyi olmuş bence, test aracı en dolulardan biriydi. Soğutmalı koltuk, adaptif m süspansiyon filan dışında eksik bir şey göremedim ben. Gördüğümüz 2 olumsuz nokta oldu, onları da biz becerememiş de olabiliriz, adaptif hız sabitleyici durunca sıfırdan gaza basmadan kalkmıyor, bir de onda mesafeyi ayarlamak için tek tuş var. Yani 5 kademe ise, 5-4-3-2-1 diye gidiyor, 2'den 3'e almak için 1-5-4-3-2 yapmanız lazım. Şanzıman biraz gecikmeli gibi de bence normal, bir de benzinlinin daha geniş devir aralığında daha güzel çalışıyor olabilir. Showroom'da arkadaki X5'e de bindik Ozan'la, o baya baya ferah bir araç da o da performans olarak ne kadar tatmin eder bilemedim. Ozan'ın da dediği gibi şimdiden hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun [emoji4] Çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2017 Karar verildi bugün 530i xdrive luxury için siparişi verdim. Haziran gibi teslim edilecek araç. Başta Ozan ve Mertcan olmak üzere yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap