Önder A Oluşturma zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 27, 2017 merhaba arkadaşlar.aracıma bu body kit setini uygulamayı düşünüyorum.fiber malzeme.böyle bir uygulama yapan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim.ve trend x orjinal jantlarla bu body kit uyumu nasıl olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Hayirli ugurlu olsun. Iscilik iyi olacaksa tabiki cok iyi kit. Ben cok begeniyorum. 18 jant ve spor yayla cok iyi olacaktir. Birde egzos[emoji41] fotograflari bekliyoruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Fiber basit duruyor ithal plastiği maalesef Yok Fiberinde zaten oem olanı ile alakası Yok çok emanet duruyor En ufak tıklamada bir yere kırılır ...Oem olanda ciddi ciddi çok pahalı .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Uyumsuz ve komik olur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömür Ölmez Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 uzay mekiği gibi olur bence , hoş durmaz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önder A Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 teşekkür ederim yorumlarınız için. rs dış görsel olarak çok hoşuma gidiyor.ancak plastiği yok ve bende fiber olmasından kaynaklı bir ön yargı içerisindeydim.farklı uygulamalara bakacağım artık teşekkürler tekrar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Serkan ile aynı fikirdeyim. Fiber uygulama yapmayın aracinıza. Başınız çok ağırır sonrasında. Birde emanet gibi duruyor fiber 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önder A Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2017 Ankaradan ilgili biriyle görüştüm.plastik rs body kitler bu yaza gelecek dedi.ama oldukça pahalı olur galiba. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Şen Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2017 2 saat önce, Önder A yazdı: Ankaradan ilgili biriyle görüştüm.plastik rs body kitler bu yaza gelecek dedi.ama oldukça pahalı olur galiba. Kİmle görüştünüz ? geldiğinde fiyatı ne olacakmış bilgi verdiler mi konuyu takipteyim bende düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önder A Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2017 st plastik 1800₺ dedi.ama elinde şuan yokmuş.rs daha pahalı olur dedi..tahminim 3000₺ olur galiba.bu üste paylaştığım fiber 1000₺ idi istanbulda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Ankaradan ilgili biriyle görüştüm.plastik rs body kitler bu yaza gelecek dedi.ama oldukça pahalı olur galiba. Kimmiş bu bilmediğimiz gizemli arkadaş merak ettim bu işlerle uğraşan birisi olarak çevremde bu kadar geniş olduğu halde hemde Ankara'da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önder A Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Erkan Uludağ. tanımam kendisini. sahibinden .com da ilanı vardı bir ara ordan almıştım numarasını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Erkan Uludağ. tanımam kendisini. sahibinden .com da ilanı vardı bir ara ordan almıştım numarasını. Yakın arkadaşım olur RS in plastik setinin gelmesi için oem parçaları bulup plastik için kalıp yapmaları lazım ...Ondan sonra TR'den gidip birileri bunları adetli şekilde sipariş verecekler... Ancak ondan sonra .... Maalesef özellikle ön tamponda inanılmaz bir teferruat var parça parça olarak burdan eksikler olAbilir daha ... ön tampon Ön tampon iç plastik braketi komple Ön tampon lipi Arka üst ızgara Arka alt ızgara Orta Ön panjur Orta Ön panjur logosu Sağ ön sis lambası Sol ön sis lambası Sağ ön sis çerçevesi Sol ön sis çerçevesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önder A Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 (düzenlendi) çok ta gizemli biri değilmiş fiyatta bu tampon ayrıntıları yuzunden fark ediyor galiba. plastiği gelse dahi 2000 tl den fazla veremem.bu fiber rs yi veya st plastik uygularım. Mart 31, 2017 Önder A tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Bunlar oem şekilde sadece ön tampon ve zamazingoları 15000 TLden fazla tutar aşşağı yukarı [emoji4] Yetkili serviste parçalarda sisteme tanımlı değil bu arada ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap