Ahmet Mert Oluşturma zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 27, 2017 Merhaba arkadaslar. Aracim trend donanima sahip ve malum jant kapakli. 16 inch jant almayi dusunuyorum. Sizce focusun hangi jantindan almaliyim ? Isteğim jantlar cok kucuk durmasin arabanin ustude. 3.5 jantida olabilir hic farketmez.Orjinalleri serviste cok pahali buyuk ihtimal replica alacagim. Onerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 (düzenlendi) http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-16-5x108-ford-focus-modeo-cmax-uyumlu-jant-1200tl-esatogullari-405247556/detay olabilir. Mart 27, 2017 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- İç & Dış Görünüm kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Mert Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Şimdi, Ramazan D. yazdı: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-16-5x108-ford-focus-modeo-cmax-uyumlu-jant-1200tl-esatogullari-405247556/detay olabilir. Bu eski kasa janti. Benim aklima 3 veya 3.5 kasanin janti var aslinda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 şunlar 16 için şık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 replika almayın. temiz ikinci el OEM alın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 18 inç jant düşünen varsa bu jantları kaçırmasın. Fiyatı cok çok iyi ve oem.https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-orjinal-18-fort-jant-415135571/detay 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 18 inç jant düşünen varsa bu jantları kaçırmasın. Fiyatı cok çok iyi ve oem.https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-orjinal-18-fort-jant-415135571/detay Benim burda sabah görüştüm yalnız 18 sedanda nasıl durur gerek var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Benim burda sabah görüştüm yalnız 18 sedanda nasıl durur gerek var mı? Dogan abinin sattigi jantlara benzer bir jant. Kısmen onun gibi durur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Benim burda sabah görüştüm yalnız 18 sedanda nasıl durur gerek var mı? Hiç yakışmaz [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Dogan abinin sattigi jantlara benzer bir jant. Kısmen onun gibi durur. Doğan abi 18 almıştı Onu da mı sattı şaşkınım Hiç yakışmaz [emoji3] Bence de 18 işin biraz abartısı mı olur acaba ama almak isteyen olursa yardımcı olurum [emoji106][emoji106][emoji106] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Mert Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Arkadaslar lastiklerim daha yeni 5 bin km olmadi ve seviyorum lastiklerimi o yuzden suan icin janti buyutmek istemiyorum pek. Alacagim jant kucuk gostermemeli. Eminim buradada coktur aracina jant takan. Eski kasanin janti olmadigi surecede sikinti olmaz benim icin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 8 saat önce, Berat Hasbek yazdı: Bence de 18 işin biraz abartısı mı olur acaba ama almak isteyen olursa yardımcı olurum Yok yok, ben kıskançlığımdan öyle dedim. Yoksa benim en beğendiğim model bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Yıldırım Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 bu benim jant seçimim 17 içe ofsetli. Mk3 de nasıl duracağı hakkında pek bi fikrim yok ama içe ofset jantlar arabayı biraz daha kalıplı gösteriyor. resimlerden bakabilirsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap