Emre Toprak Oluşturma zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 28, 2017 Merhaba arkadaşlar.forumda henüz yeniyim. ve inşallah konuyu yanlış yere açmamışımdır? Velhasıl,2014 focus sedan aracımın tamponunu 2015 makyajlı ön tampon ile değiştirmek istiyorum.ve hiç tecrubem yok Çünki bu ilk aracım ? Merak ettiklerim şunlar; -illaki orjinalmi almalıyım ? -Aksesuarcılardan birebir almakmı internetten sipariş vermekmi? -internettense hangi site ya da satıcı? -boyasız alıp tanıdık ustadan boyatmakmı yoksa direkt boyalımı almak. şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 12 dakika önce, Emre Toprak yazdı: Merhaba arkadaşlar.forumda henüz yeniyim. ve inşallah konuyu yanlış yere açmamışımdır? Velhasıl,2014 focus sedan aracımın tamponunu 2015 makyajlı ön tampon ile değiştirmek istiyorum.ve hiç tecrubem yok Çünki bu ilk aracım ? Merak ettiklerim şunlar; -illaki orjinalmi almalıyım ? -Aksesuarcılardan birebir almakmı internetten sipariş vermekmi? -internettense hangi site ya da satıcı? -boyasız alıp tanıdık ustadan boyatmakmı yoksa direkt boyalımı almak. şimdiden teşekkür ederim uymaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Toprak Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 14 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: uymaz Diğer forumlarda okumuştum,2012 model araca St tampon falan takıyorlardı ? Onlarınki nasıl uyuyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Uymasına uyar da, kaput dahil değişecek. Farlar, sisler, logolar vs hepsi. ST değişimi aynı nesil araç ise çok daha kolay. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Toprak Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 1 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Uymasına uyar da, kaput dahil değişecek. Farlar, sisler, logolar vs hepsi. ST değişimi aynı nesil araç ise çok daha kolay. Anladım.ozaman yeni kasa alana kadar bekleyeceğiz.. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap