Serkan erden Oluşturma zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 31, 2017 arkadaşlar merhaba; 2015 lpgli focusuma k&n filtre taksam performansda gelişim olurmu? ayrıca yakıt sarfiyatında artış yada azalış oluşurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Turbo beslemeli aracın olsa durma al derdim. Ama atmosferik olunca hele hele lpg olunca yorum yok diyebiliyorum sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 bizim 125 ATmosferiklere filtre vs ile uğraşılacağına satılıp daha performanslı bi modele yönelinebilir. bide işin ekonomik boyutu var o kadar para ver bide temizlemekle uğraş. hiç mi etkisi olmaz; elbet bi artısı olur çünkü daha rahat hava alabilecek motor ve daha iyi yakabilecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Bu ne yaman çelişki böyle... Hocam LPG takıyorsun sonra diyorsun ki KN performans filtre takayım. Eh olmuyor yani böyle olunca da... Beklentileri iyi ayarlamak lazım, hiç bulaşmayın derim ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 25 dakika önce, Olcay Sert yazdı: bide işin ekonomik boyutu var o kadar para ver bide temizlemekle uğraş. Yılda bir kez temizliyorum. Kit almıştım ve sanırım 3 kere temizledim. Hiç zor değil yahu temizliği. 25 dakika önce, Olcay Sert yazdı: hiç mi etkisi olmaz; elbet bi artısı olur çünkü daha rahat hava alabilecek motor ve daha iyi yakabilecek. Valla bilmiyorum ama ben temizlerken orj filtre takmıştım. Arabamdan soğudum yemin ederim. Arabanın çekişi değişti nazlana nazlana gitmeye başladı.Çekişe etkisi cidden var.Yakıt konusunda çok bir artışı olmadı. Şuan 6.9lt benzin yakıyor görünüyor. Maksimum 7.4lt gördüm ş.içi . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 55 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Yılda bir kez temizliyorum. Kit almıştım ve sanırım 3 kere temizledim. Hiç zor değil yahu temizliği. Valla bilmiyorum ama ben temizlerken orj filtre takmıştım. Arabamdan soğudum yemin ederim. Arabanın çekişi değişti nazlana nazlana gitmeye başladı.Çekişe etkisi cidden var.Yakıt konusunda çok bir artışı olmadı. Şuan 6.9lt benzin yakıyor görünüyor. Maksimum 7.4lt gördüm ş.içi . al beni diyor k&n sonra diyorum beygirlere kalk gidelim, biz ATmosferiğiz arap beygiri değil diyor oturuyorum bende 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Ben de kafa yormuştum ama hiç girişmeye cesaretim olmadı, eğer yaparsanız daha sonra bilgilendirirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Bu k&n yüzünden benim aracın turbo yağ basmaya başladı katalatiğe . Çıkarıp normal filtre taktım şuan problem olmadan kullanıyorum. Uzun vadede turbo, westgate, map,maf sensör problemi yaşamak muhtemel. Kullanıp problemsiz süren var. Benim gibi problem yaşayan kişi sayısıda azımsanacak kadar az değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 17 saat önce, Özer Aksu yazdı: Benim gibi problem yaşayan kişi sayısıda azımsanacak kadar az değil. Filtreyi fazla yağlamamak gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serkan erden
arkadaşlar merhaba; 2015 lpgli focusuma k&n filtre taksam performansda gelişim olurmu? ayrıca yakıt sarfiyatında artış yada azalış oluşurmu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap