Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 1.6 Ecoboost 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Kamer Yalçın Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 o araca ecoboost az yinede ağır ya ağır araba kurtlar vadisinde başrol oynar o araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 1.6 ecoboost nasıl oynatmıyor ibreyi. Bir kere 18' jantlar var. 2. o araç 160 bg ve torkunu 1600 devirden 4000 devire kadar verebiliyor. Dedikleriniz teknik verilerine bile aykırı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 o araca ecoboost az yinede ağır ya ağır araba kurtlar vadisinde başrol oynar o araba O araca derken görünüş mü ağırlık mı önemli...Yapmayın Görende gitmiyor sanacak...2.0 Dediğiniz araç 140 ps 1.6 ecoboost 160 ps ve hafif.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Kamer Yalçın Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 ya kusura bakmayın ben dizel diye düşünüyordum ya. Benim için varsa dizel yoksa toplu taşıma aracı. ben dizel 1.6 yı düşündüm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 ya kusura bakmayın ben dizel diye düşünüyordum ya. Benim için varsa dizel yoksa toplu taşıma aracı. ben dizel 1.6 yı düşündüm... 1.6 dizel'de kendince gidiyor işte..Ne arabalara gidiyor diyorlar Buda gidiyordur biraz, sürmedim ama kalkış sonrası iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Kamer Yalçın Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 bende sürmedim ama kalkış iyidir fakat d segmenti bir araçta 1.6 komik duruyor ki vergiler ve yakıt bizi buna itiyor. yani mondeo 1.6 dizel, s80 1.6 dizel, passat 1.6 dizel, c5 1.5 dizel, latitude 1.5 dizel, 508-407 1.6 dizel, superb 1.6 dizel bu tür araçlardan performans beklemeyeceksin konfor ve geniş alanla yetineceksin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Tabi ki orası öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Zaten D segmenti tercih edenler genelde daha çok rahatlık, konfor vs. düşünenler oluyor. Uzun yolda hızını aldıktan sonra gayetde iyi gider hepside, şehiriçinde ise ağırlık ve güç dengesine göre kalkış ve ara hızlanmalarda yavaş ivmelenir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap