Cihat A. Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2017 Merhabalar araba sürerken sürekli park lambalarının yanmasını istiyorum. Gündüz farı gibi bunu ayarlamanın bir yolu var mıdır? Elm vs yada başka bir çözüm? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 (düzenlendi) Far anahtarını resimde işterlediğim konumda tutarsan zaten parklar sürekli yanar. Daha kuvvetli yansın istiyorsan led olanlardan kullanabilirsin tabi. Yada amerikan park modülü alıp simyal lambalarını kullanırsın. Nisan 3, 2017 Ercan Gülmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Yorumunuz için teşekkür ederim ama dediğim bu değil tabiki. Otomatik konumda sürekli giderken yanmasından bahsediyordum. Sanırım eksik açıklama yapmışım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Halil DOĞAN Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Arkadaşın dediği herhalde şöyle :Araç kontak açık haldeyken park lambasının yanması. Far anahtarını resimdeki konumda tutunca oluyor ancak aracı kilitleyince açık kalmaya devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Aynen otomatik olarak gündüz farı gibi sürekli yansın istiyorum. Far anahtarı otomatik konumda kaldığında mükemmel olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Belki parkları bir şekilde kontağa bağlarsanız olur, yani direk aküye hat çekerseniz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Elm varsa gündüz farı ile ilgili seçenekleri deneyin. İstediniz kısalar için oluyor ama parkları hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Gündüz farı gibi elm'den falan yapamazmıyız acaba Teoman abi? hat kablo vs uğraşmak istemiyorum. kendimi biliyorum sonra kesin o kısa devre yapar --1 dakika sonra eklendi-- 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Elm varsa gündüz farı ile ilgili seçenekleri deneyin. İstediniz kısalar için oluyor ama parkları hatırlamıyorum. Ozan merhaba, elm var ama hangi seçenektir. bilmiyorum akşam bi deneyip bakacağım ama ne olacak hiç bir fikrim yok. çünkü gündüz farlarını parklara bağladım. parklarla beraber yanıyor. onun için gündüz farı gibi kullanabilir miyiz diye soruyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Halil DOĞAN Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Teoman Bey'in dediği gibi parkları kontağa bağlamak lazım, bu da tesisatla ilgili bir işlem gerektirir. ELM Den olursa çok iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 56 dakika önce, Cihat A. yazdı: Gündüz farı gibi elm'den falan yapamazmıyız acaba Teoman abi? hat kablo vs uğraşmak istemiyorum. kendimi biliyorum sonra kesin o kısa devre yapar --1 dakika sonra eklendi-- Ozan merhaba, elm var ama hangi seçenektir. bilmiyorum akşam bi deneyip bakacağım ama ne olacak hiç bir fikrim yok. çünkü gündüz farlarını parklara bağladım. parklarla beraber yanıyor. onun için gündüz farı gibi kullanabilir miyiz diye soruyorum. Gündüz farının parklara bağlanması doğru değil. Gündüz farı amacı itibariyle karşıdakinin gözüne gelecek şekilde olmalı gündüz bile dikkat çekerken gece rahatsız edecektir. Bu yüzden kontak açılınca yanmalı, park yada far açılınca kısılmalı yada kapanmalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: Gündüz farının parklara bağlanması doğru değil. Gündüz farı amacı itibariyle karşıdakinin gözüne gelecek şekilde olmalı gündüz bile dikkat çekerken gece rahatsız edecektir. Bu yüzden kontak açılınca yanmalı, park yada far açılınca kısılmalı yada kapanmalı. mantıklı olan bu zaten. bende onu yapmak istiyorum. bi çözüm bulacağım artık. ya direk yeri var mı acaba diye düşünüyorum. elm ile aktif edip, sigortasına bağlamak, (artık nasıl olursa, bir elektirikçiye götürüp yaptırmak lazım.) ya da direk kontağa bağlayacağım ama bu seferde kısılırmı kısılmaz mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 6 dakika önce, Cihat A. yazdı: mantıklı olan bu zaten. bende onu yapmak istiyorum. bi çözüm bulacağım artık. ya direk yeri var mı acaba diye düşünüyorum. elm ile aktif edip, sigortasına bağlamak, (artık nasıl olursa, bir elektirikçiye götürüp yaptırmak lazım.) ya da direk kontağa bağlayacağım ama bu seferde kısılırmı kısılmaz mı bilmiyorum. Genelde modul olur, park ve kontak bağlanan. Ya bağlantılar yanlış yada modul yok. Modul yoksa röle ile de yapılır ancak kısılma olmaz kapanır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap