Cihan Kul Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2017 Merhaba, aracım focus 2015, bakım km'si dolmadığından 1 yıllık süresi doldu. Araç garantili olduğundan yetkili servise götürmek zorundayım. Şirket aracımız olduğundan sadece pazar günleri kullanabiliyorum focusu. 1 senede 2000km, toplamda 5000km yapılmış bir araç. Yani yağı daha siyaha dahi dönmedi. Geçen servisten polen filitrsini değişmemelerini istedim, yalnız araçtan çıkan hava filitresi dahi çok temiz şekilde çıktı. Sorun şu aracın yağı dahil hiçbir parçasını değişmenden sadece aracın kontrolünü isteyip bakım yaptırma hakkım var mı? Bayiye sormadım yanıt malum hayır olacaktır. Bu konuda bilgili arkadaşlardan/abilerden yardım istiyorum. Herkese iyi forumlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 İlk mesajdaki PDF içerisinde neyin kontrol edilmesi gerektiği neyin değiştirilmesi gerektiği açıkca belirtilmiş, bu seyrin dışında işlem yapılırsa ben olsam garantiye sokmazdım, siz sokar mısınız? Burada https://www.focusclubtr.com/topic/4709-yeni-focus-bakım-süreleri-kapsamı-ve-işçilik-bakım-paylaşımı-değil/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Aracın sağlığı açısından bunu yılda bir yapmanız gerekiyor. Kimyasal olarak özelliğini kaybettiğinde bunu görsel olarak goremeyebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Bende ayni durumdaydin servis sadece yag ve filtresini degistirdi bakim yapilmis oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Kul Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: İlk mesajdaki PDF içerisinde neyin kontrol edilmesi gerektiği neyin değiştirilmesi gerektiği açıkca belirtilmiş, bu seyrin dışında işlem yapılırsa ben olsam garantiye sokmazdım, siz sokar mısınız? Burada https://www.focusclubtr.com/topic/4709-yeni-focus-bakım-süreleri-kapsamı-ve-işçilik-bakım-paylaşımı-değil/ Bu çok iyi oldu. ?tabloyu inceledikten sonra 2 sevisi aradım. Aracın durumunu söyledikten sonra 2. Bakımı olduğunu belirttim. İyi bir fiyat verdiler tabiki. yalnız tabloya göre buji değişimi 3. Bakımda olması lazım. Servis değişim diyor. Nisan 5, 2017 Cihan Kul tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 16 dakika önce, Cihan Kul yazdı: Tablonun çok iyi oldu. ?tabloyu inceledikten sonra 2 sevisi aradım. Aracın durumunu söyledikten sonra 2. Bakımı olduğunu belirttim. İyi bir fiyat verdiler tabiki. yalnız tabloya göre buji değişimi 3. Bakımda olması lazım. Servis değişim diyor. Aynen bunu servisinize iletin ve değiştirilmemesini söyleyin, bizden bu kadar Daha doğrusu benden, hayırlı olsun bakım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap