Serkan erden Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2017 merhaba arkadaşlar; aracıma boya koruyucu cila almak istiyorum ancak slikonlu ve teflonlu olarak 2 çeşit mevcut. hangisini tercih etmeliyim. teflonlu olanlar plastik aksamlarda leke bırakmıyor deniyor ancak boya için hangisi daha iyi bilemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 @Yahya Akman gelir şimdi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 imzamı okuyun yeter araştırmadım ama bazı cilalarda slikon içermez ibaresi var, demek ki yanlış birşeydir diye slikonlu almıyorum..hepsiburada veya n11 gibi sitelerde blog daki cilalar mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 merhaba arkadaşlar; aracıma boya koruyucu cila almak istiyorum ancak slikonlu ve teflonlu olarak 2 çeşit mevcut. hangisini tercih etmeliyim. teflonlu olanlar plastik aksamlarda leke bırakmıyor deniyor ancak boya için hangisi daha iyi bilemedim. Bu işlere 1 yılı aşkın süredir meraklıyım ve sürekli araştırma yapıyorum. Aracınıza sadece boya koruma yapmanız çok birşey ifade etmeyecektir.Öncesinde kesinliklr demir tozu temizligi ve kil temizligi yapmalisiniz.Daha sonrasinda wax , cila, sealant denen urunlerden kullanabilirsiniz.Iceriginde dogal carnabau olan cilaların ömrü kısa olmaktadır. Benim önerim sentetik olan cilalardan kullanmanizdir.Soft99 fusso coatFk1000pSoft99 king of glassBu waxları size önerebilirim. Kolay temin edersiniz ve uygulamasi kolaydir.Cila , wax uygulamasindan sonra aracinizi her yikamada ph nötr bir sampuanla yikarsaniz ömrü uzar. Ve yikama sonra hizli sprey cila ile koruma suresini dahada uzatabilirsiniz.Slikonlu cilalar yanlış bilmiyorsam toz cekiyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisinden Otomobiller Hakkında > Detailing Car Care (Araç Temizliği) kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 (düzenlendi) @Yahya Akman işin uzmanına soralım dedik kardeşim. Benim araca serviste satış sonrası kil+bu cila uygulandı. Slikonsuz toz tutmuyor. (Üzerinde slikon yaziyor ama ☺)Güneş altında olmamak kaydıyla bana da birkaç ayda bir bunu uygulamamı önerdi usta. Sen ne dersin? Nisan 6, 2017 Serkan Z. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 [mention=10402]Yahya Akman[/mention] işin uzmanına soralım dedik kardeşim. Benim araca serviste satış sonrası kil+bu cila uygulandı. Slikonsuz toz tutmuyor. (Üzerinde slikon yaziyor ama [emoji5])Güneş altında olmamak kaydıyla bana da birkaç ayda bir bunu uygulamamı önerdi usta. Sen ne dersin? Bu bildiğimiz ince pasta. Tamam parlaklik daglar ama aracın vernigindende alir surekli. Ben bunu kullanmazdım. Orta halli bir kalitede marka polycar.Wax yada cila alip kullanmanizi oneririm.Güneş altında yada sıcak kaportada uygulama yapılmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 21 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Bu bildiğimiz ince pasta. Tamam parlaklik daglar ama aracın vernigindende alir surekli. Ben bunu kullanmazdım. Orta halli bir kalitede marka polycar. Wax yada cila alip kullanmanizi oneririm. Güneş altında yada sıcak kaportada uygulama yapılmaz. Peki slikonsuz hangi marka almalıyım. Benim gibi bir kabiliyet düşmanının bile eline yüzüne bulaştırmadan uygulayabileceği bir ürün var mı? Bir de Wax ve cila farkı ne?? Kilden sonra hangisiyle devam edilmeli? Gördüğün gibi başına bir dert aldın.? Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Peki slikonsuz hangi marka almalıyım. Benim gibi bir kabiliyet düşmanının bile eline yüzüne bulaştırmadan uygulayabileceği bir ürün var mı? Bir de Wax ve cila farkı ne[emoji85]? Kilden sonra hangisiyle devam edilmeli? Gördüğün gibi başına bir dert aldın.[emoji23] Şimdiden teşekkürler Demirtozu temizligi - kil temizligi - cila,wax. Cila ve wax esasen ayni şey. Sivi olarak isterseniz meguiars liquit wax katı olsun derseniz soft99 urunlerini öneririm. Aracınızın rengi koyu ise soft99 fusso coat dark , acik renk ise soft99 fusso coat light öneririm. Son kullanıcı yorumları cok iyi bu ürünlerin. Meguiars ise gereksiz pahalı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Çok teşekkür ediyorum. Uygulamayı muhtemelen mayıs sonu yapacağım en erken. O zaman tekrar sana danışır ürünleri de öyle getirtirim. Hem uygulama ile ilgili de birkaç şey danışırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Bir saat önce, Serkan Z. yazdı: kabiliyet Ooo hem kıl hem kabiliyetsiz ? Yapma kardeş yapma, sırala şu meziyetlerini de görelim ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 41 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ooo hem kıl hem kabiliyetsiz ? Yapma kardeş yapma, sırala şu meziyetlerini de görelim ? İnan eve gelen ve kurulum gerektiren en küçük bir eşyayı bile ben kuramam. Hatta hanım benle bi dalga geçer önce. Sonrasında şak diye iki dakikada parçaları birleştirir. Hiç abartmıyorum o derece kardeş. ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 @Yahya Akman 2012 de yeni alınan arabayı meguiars şampuanlarla elle yıkamış sonrasında amaaan deyip yıkamacıda yıkatmış biri olarak benim arabaya boya için şimdi yıkamacıda ne yaptırmam lazım? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 [mention=10402]Yahya Akman[/mention] 2012 de yeni alınan arabayı meguiars şampuanlarla elle yıkamış sonrasında amaaan deyip yıkamacıda yıkatmış biri olarak benim arabaya boya için şimdi yıkamacıda ne yaptırmam lazım? [emoji4] Polisaj makinasi ile polisaj şart senin arabana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 kil demirtozunu zaten çıkartır, kil yapacaksanız ekstra ürüne gerek yok. bknz: tecrübe. tersane yakınında durmaktan demir tozundan zımparaya dönen arabayı kille temizlemek. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap