ismail orçan Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2017 Herkese iyi forumlar samsung s5 telefonun ekranı kendi kendine çarkıfelek gibi dönüyor görüntü birbirine geçiyor sonra reset atıyor üst samsung yazısına elimle bastırdıgımda bazen düzeliyor sonra tekrardan sorun çıkıyor telefoncuya götürdüm ekran değişecek diyor 500-600tlde vermek istemiyorum sanki temassızlık var gibi ekran kablolarında ama 2-3 yere götürdüm ekran değişecek diyor illa değişecekse ebaydan sipariş verip değiştirtsem daha ucuza gelmezmi bana,gümrükten geçermi farklı farklı fiyatlar var alacagım ekran için yardımınız lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Gümrüğe takılmaz ama montaja bir şey diyemem ? --0 dakika sonra eklendi-- @okan aliye soralım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 (düzenlendi) Merhaba hocam öncelikle.. Ekran dedıgın gıbıyse bozulmustur.. hassas öyle araba vs soket yok ondan gelip gidiyorsa ölmüştür değişmesi gerekir ayriyetten reset atmasına bakmak lazım.. yanı her halukadarda bı 400-500 u var yenı telefon almakta mantıklı bence şimdi sordurdum 125$ sadece ekran işçilikte yok.. samsung ekranları pahalı.. bence yaptırma yeni cihaz al Nisan 11, 2017 okan ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Bir saat önce, okan ali yazdı: Merhaba hocam öncelikle.. Ekran dedıgın gıbıyse bozulmustur.. hassas öyle araba vs soket yok ondan gelip gidiyorsa ölmüştür değişmesi gerekir ayriyetten reset atmasına bakmak lazım.. yanı her halukadarda bı 400-500 u var yenı telefon almakta mantıklı bence şimdi sordurdum 125$ sadece ekran işçilikte yok.. samsung ekranları pahalı.. bence yaptırma yeni cihaz al Okan abi peki bu halde cihaz ne kadar eder satmak istesem kamera parmak izi herşey sorunsuz şuanda kullanıyorum ama bazen ekran birbirine giriyor üst tarafa bastırınca düzeliyor s5 ayarında cihazların sıfırıda 1200 civarında kararsız kaldım vallahi :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Dostum çok birşey etmez saglamını 600 -700 e alıyoruz o şekilde 200 - 250 verirlerse iyi maalesef 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 İsmail ekran değişimi oldukça basit duruyor, buraya mutlaka bakarsın https://tr.ifixit.com/Guide/Samsung+Galaxy+S5+Display+Assembly+Replacement/26914 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Saol yakup abi ucuza ekran bulursam bende değiştirebilirim kolay gibi duruyor ama gittiği yere kadar kullanıcam artık ekranda ne çatlak ne çizik var sırf bu ekranın birbirine geçmesi yüzünden ekran değişimi saçma geliyor ekranın kablolarında soketinde birşey var diye düşünüyorum ben çünkü üst tarafa elimle bastırdıgımda düzeliyor ve sabit şekilde kullanıldıgında hiç sorun olmuyor cebe fln koydugumda %30 ihtimalle bu sorun tekrar çıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 iPhone olsaydı kablo olabilirdi derdim onların aktarım kablosu bozulabiliyor onu değiştirdin mi düzeliyor. Ama senin konuştuğun kişiler de mutlaka bu tel ile tecrübelidir, ekran olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap