Aydın Baran Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2012 Bu aracı beğendim; sizce fiyatı ne olursa uygun olur? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-izmir-2011-ford-focus-1-6-tdci-titanium-x-esp-5-250-km-68492510/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Şimdi diyelimki bunu satmak isteyeceğiz abi; 40 bin eder mi ? 44 bin felan verilebilir gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Çok beğendim bu arabayı. Gidip alsam mı acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Tertemiz araba fiyat düşerse neden olmasın, full oğlu full tek gıcık olduğum nokta şu sonradan kaldırılan yolcu yükseklik ayarı, yolcu kısmı çok yüksekte kalıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Baran abi araç çok güzel görünüyor ama fiyat biraz uçuk gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Tertemiz araba fiyat düşerse neden olmasın, full oğlu full tek gıcık olduğum nokta şu sonradan kaldırılan yolcu yükseklik ayarı, yolcu kısmı çok yüksekte kalıyor.. Benimkinden eksikleri; sürücü tarafındaki elektrikli koltuk ve yolcu tarafındaki koltuk yükseklik ayarı ve bel desteği sanırım. Başka varmı eksik birşey. Fazlalarını saymaya gerek yok zaten Fırtına grimi bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Araç benimde çok hoşuma gitti. 44-45 gibi alınabilir bencede. Kmside çok iyi. İstersen bi yoklama çekelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Aracım satılık değilken 50 kişi sordu satarmısın, satarsan ben alayım falan diye. Şimdi satıyorum desem kimse almaz. Akşam çıkışta bir uğrayayım şu otokaça bakalım, şimdi desem benim arabayı vereyim takasa öldürdükçe öldürürler. Aracı yakından göreyim, biraz hesap kitap yapayım. almaya karar verirsem bu hafta kendi aracım için ilan veririm. Pek şık görünüyor ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 araç full, üstelik esp si dahi varmış. bence 44-45 bin aralığında alınabilir. pazarlık ettiniz mi, son kaça bırakıyorlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Aracım satılık değilken 50 kişi sordu satarmısın, satarsan ben alayım falan diye. Şimdi satıyorum desem kimse almaz. Akşam çıkışta bir uğrayayım şu otokaça bakalım, şimdi desem benim arabayı vereyim takasa öldürdükçe öldürürler. Aracı yakından göreyim, biraz hesap kitap yapayım. almaya karar verirsem bu hafta kendi aracım için ilan veririm. Pek şık görünüyor ama. Hayırlısı olsun kardeşim. Takasta muhtemelen aracını öldüm fiyatını sayarlar ama yinede bi şansını dene bakarsın iyi fiyata sayarlar belli olmuyor nadirde olsa. Satmak istersen fazla uğraştırmadan satılır diye tahmin ediyorum. Temiz, bakımlı piyasası olan dizel bir focus sonuçta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Aracı henüz görmedim, pazarlık etmedim.Tesadüfen sahibinden'de gezerken gördüm. Akşam erken çıkabilirsem uğrayıp bakayım diyorum. Belkide satılmıştır bilemiyorum. Ama çok şık çok beğendim resimlerinden. Hanım olmaz der kesin bebek geleceği için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Benimkinden eksikleri; sürücü tarafındaki elektrikli koltuk ve yolcu tarafındaki koltuk yükseklik ayarı ve bel desteği sanırım. Başka varmı eksik birşey. Fazlalarını saymaya gerek yok zaten Fırtına grimi bu? Bel destekleri yok birde Fazla olarak anahtarsız çalıştırma mevcut.. Aynen fırtına gri bizim arabanın aynısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Bundaki sony titanium ile aynımı peki, bluetooth kiti yok değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Bundaki sony titanium ile aynımı peki, bluetooth kiti yok değil mi? Aynı aynı, kit yok sonradan 450 liraya felan takıyorlardı sanırsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Yakup ben bunu çok beğendim. kilometresi uygun, full ve dizel. FII den çok memnun bir kullanıcı olarak bu aracı alıp daha uzun yıllar birlikte olabilirim gibie geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap