Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Bence fırsat falan değilmiş. Kaçan birşey olduğunu da düşünmüyorum. İstediği kadar donanım olarak zengin olsun, bundan 7-8 sene öncesinin teknolojisi ile üretilmiş ve dahası artık üretilmeyen bir araçtan bahsediyoruz. Focus 3 ün tipini beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz o başka konu ama bundan her anlamda çok daha iyi bir araba.. Ben buna 45 vereceğime 50 verip yeni kasa style plus falan almayı tercih ederdim şahsen. Mesela şunu.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yeni-kasa-hatasiz-2011-25-09-cikisli-seker-kirmizi-park-asistan-71487130/detay Bu 51 ediyorsa demekki HB ve normal bir renk 49 civarında satılacak demektir. Sedan istenmiyorsa 48-49 a yeni kasa kovalanabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Bence fırsat falan değilmiş. Kaçan birşey olduğunu da düşünmüyorum. İstediği kadar donanım olarak zengin olsun, bundan 7-8 sene öncesinin teknolojisi ile üretilmiş ve dahası artık üretilmeyen bir araçtan bahsediyoruz. Focus 3 ün tipini beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz o başka konu ama bundan her anlamda çok daha iyi bir araba.. Ben buna 45 vereceğime 50 verip yeni kasa style plus falan almayı tercih ederdim şahsen. Mesela şunu.. http://www.sahibinde...-71487130/detay Bu 51 ediyorsa demekki HB ve normal bir renk 49 civarında satılacak demektir. Sedan istenmiyorsa 48-49 a yeni kasa kovalanabilir. Abi bende aynısı var. penpe değil ama siyah.sıfır km aldım..2011 model 45.500 tl ye ben de olsam yeni kasa alırdım .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 kedilerin özel bir anini yakalamak gibidir kendi hayatimizdaki olaganüstü anlari ve olaganüstü kisileri yakalamak. bazilarinin gelecekte sandiklari "birgün" gecmiste kalmistir oysa; hani su karsidan karsiya gecerken, trafik isiklarinda rastladiginiz, omuzunuzun üzerinden söyle bir baktiginiz sonra da bosverip "nasil olsa ileride birgün tekrar karsima cikar." dediginizdir. oysa tam da o gün, bu zalim sehri terk etmistir o, bos yere bu sokaklarda aranirsiniz... murathan mungan Allah Allah Murathan Mungan da mı arabasız kalmış...!? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap