Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 52 dakika önce, murat altındal yazdı: Ben kendiminkine bir deneyim bakalım müsait zamanda, olursa tam yerine oturur, olmaz ise el tutamacını tekrar takarım geriye, böyle şeylerde emanet durması bence hiç hoş değil. --1 dakika sonra eklendi-- Bu vidanın anahtarını bulmak da sorun? Her araçta olması gereken bu. Bence alın. Uyum sorunuda olmuyor. Birde logosu link Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökmen Çevirgen Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Güle güle kullanın bir şey sormak istiyorum siparişi bej rengi mi verdiniz sizinki bej gibi geldi bana ama gri olan daha mı iyi durur acaba diye düşündüm sipariş vermeyi bende düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 (düzenlendi) 22 dakika önce, Gökmen Çevirgen yazdı: Güle güle kullanın bir şey sormak istiyorum siparişi bej rengi mi verdiniz sizinki bej gibi geldi bana ama gri olan daha mı iyi durur acaba diye düşündüm sipariş vermeyi bende düşünüyorum gri verdim. tavan ile aynı tonda. açık gri olduğu için bej zannetmiş olabilirsin. bej uymaz.. Nisan 14, 2017 Serkan erden tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Gri sipariş verdim. Biri tutamacı nasıl sokecegimi anlatabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Gri sipariş verdim. Biri tutamacı nasıl sokecegimi anlatabilir mi? Merhaba abi tutamacı aşağı indir solunda ve sağında 2 vida olacak. Vidaları çıkardıktan sonra dışa doğru itersen tutamaç eline gelecektir. Kabı da takmak kolay zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Bende gri verdim nerdeyse tavanla bire bir uyumluya benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 12 saat önce, Berat Hasbek yazdı: Merhaba abi tutamacı aşağı indir solunda ve sağında 2 vida olacak. Vidaları çıkardıktan sonra dışa doğru itersen tutamaç eline gelecektir. Kabı da takmak kolay zaten Görünürde vida yok. Kapak gibi bir şeyler var. Kapağın yanlarında mı vida ? Yoksa o kapak gibi şeyleri kanırtacak mıyım. Delikler tavanda olduğuna göre vidalar tavana doğru olmalı değil mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat altındal Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 24 dakika önce, H. Cenk yazdı: Görünürde vida yok. Kapak gibi bir şeyler var. Kapağın yanlarında mı vida ? Yoksa o kapak gibi şeyleri kanırtacak mıyım. Delikler tavanda olduğuna göre vidalar tavana doğru olmalı değil mi? O kapakları açacaksın abi, çok basit boşluk tarafına ince düz tornavida sok hafifçe yukarı kaldır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 19 dakika önce, H. Cenk yazdı: Görünürde vida yok. Kapak gibi bir şeyler var. Kapağın yanlarında mı vida ? Yoksa o kapak gibi şeyleri kanırtacak mıyım. Delikler tavanda olduğuna göre vidalar tavana doğru olmalı değil mi? Abi yuvarlak içine aldıgım vidanın üstündeki kapak. Bu kapagı tornavida ya da plastik açıcılar ile açıp vidaya kolayca ulaşabilirsin. Aracım garajda. Müsait vakit sana video atayım istersen. Tutamaçı elinle aşağı indir kapağı tornavida ile kandine çek ya da tabiri caizse "kanırt" sonra vida çıksın ortaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Bir saat önce, murat altındal yazdı: O kapakları açacaksın abi, çok basit boşluk tarafına ince düz tornavida sok hafifçe yukarı kaldır. Bir saat önce, Berat Hasbek yazdı: Abi yuvarlak içine aldıgım vidanın üstündeki kapak. Bu kapagı tornavida ya da plastik açıcılar ile açıp vidaya kolayca ulaşabilirsin. Aracım garajda. Müsait vakit sana video atayım istersen. Tutamaçı elinle aşağı indir kapağı tornavida ile kandine çek ya da tabiri caizse "kanırt" sonra vida çıksın ortaya. Tamam anladım. Teşekkürler ikinize de .. Videoya gerek yok 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökmen Çevirgen Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Gri renkten bende sipariş verdim çabuk gelir umarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 (düzenlendi) Benimki geldi (20 gün falan, rekor olsa gerek ) . Biraz dandik bir şey. Rengi de tam tutmuyor , çok dikkatli bakarsan. Focus için değil bu. Üstünde kabartma bir marka var. Ters duruyor. Takmak da zor ama takılıyor. Ürünün kapak konturu focusun tavanına tam uymuyor. Bir miktar torpuleyerek tam uydurulur Aslında. Tutamadı gözüm gibi saklıyorum. Yaz sonu tutamayan geri dönerim sanırım. Sadece iş görür yani.. Mayıs 5, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat altındal Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 11 saat önce, H. Cenk yazdı: Benimki geldi (20 gün falan, rekor olsa gerek ) . Biraz dandik bir şey. Rengi de tam tutmuyor , çok dikkatli bakarsan. Focus için değil bu. Üstünde kabartma bir marka var. Ters duruyor. Takmak da zor ama takılıyor. Ürünün kapak konturu focusun tavanına tam uymuyor. Bir miktar torpuleyerek tam uydurulur Aslında. Tutamadı gözüm gibi saklıyorum. Yaz sonu tutamayan geri dönerim sanırım. Sadece iş görür yani.. Ben söktüm attım açıkcası, çok fazla ben çakmayım diyor. Ayrıca bu ürün focus mk3'e göre tasarlanmamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2017 bende sipariş verdim aynı linkten bir haftaya gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökmen Çevirgen Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 Benim gözlük kabı geldi sonunda haliyle hemen taktım zaten herkes demiş bu tam uymuyor diye evet focuslar için birebir değil belli ama yine de kullanılabilir sonuçta oradaki tutamacın iş gördüğü söylenemez renk olarak uyumlu tek sorun tam kapanmayıp tavanla arasında biraz sol kısımdan boşluk kalması oldu oraya da bir şeyler yapmayı düşünüyorum bir de açıp içinden gözlüğü almaya çalıştığınızda çok gergin yaydan dolayı bir elle kabı tutup diğer elle gözlüğü tutup çıkarmak gerekiyor yoksa kendini kapatmak için çok zorluyor gözlüğü çıkarırken çizebiliyor dikkat etmek lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap