Ekrem Kayacan Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2011 Ford Focus II "Platinium": 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Agır modifiyeli sedan Focus: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Ps üzerinden yapmışlar herhalde hiç güzel olmamış bence sadesi daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Son modifiyeli resimlerdeki çok berbat olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Bu hale getirmek için bir sürü para harcıyorlar şu sonuca bakın berbat. Verilen emeğe deyse içim yanmayacak arabaya yazık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Bence berbat.(2.araç) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 transformers focus sedan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 focusun şu mavisine bitiyorum aracın donanımıda türkiyeye getirilmeyenlerden büyük bilgi ekranı adaptif farlar navi falan süper ya keşke benim focusumdada olsa onlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 focusun şu mavisine bitiyorum aracın donanımıda türkiyeye getirilmeyenlerden büyük bilgi ekranı adaptif farlar navi falan süper ya keşke benim focusumdada olsa onlar Göğüsü değişirken, varsa böyle bi ekran'ıebaydan falan getirtip monte ettirebilirsin çok güzel gider. En azından navi olabilir. Peki bu F2 çıktığında bu ekran bizde yok diye bu kadar yaygara koparıldımıydı acaba, eminim biçoğunun haberi daha yoktur böyle olduğundan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 CVT şanzımanlarda vardı o ekran. Belki orası için koparılmadı ama 2 satırlık bilgi ekranı için baya eleştirilmişti haklı olarak. Golf astra 307 gibi araçlarda koca koca ekranlar vardı 2005 yılında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 CVT şanzımanlarda vardı o ekran. Belki orası için koparılmadı ama 2 satırlık bilgi ekranı için baya eleştirilmişti haklı olarak. Golf astra 307 gibi araçlarda koca koca ekranlar vardı 2005 yılında. CVT şanzımanlarda olan ekran, göstergedeki ekranı diyorsun değilmi ? peki bu navi'li sistem geldimi hiç ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Navi hiç gelmedi. Evet bizim 2 satırlı bilgi ekranı üzerindeki geniş yeşil ekranı söylüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Anladım, o ekran sadece otomatik şanzımanlarda geldi yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Anladım, o ekran sadece otomatik şanzımanlarda geldi yani. Evet. vitesin konumuna göre D-N-R-P falan yazıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam birde kaçıncı viteste olduğunu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Evet. vitesin konumuna göre D-N-R-P falan yazıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam birde kaçıncı viteste olduğunu. Teşekkürler bilgiler için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap