Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Gürkan hocanın dediği gibi bu işi düzgün yapan 2 kişiden ilki.. Civardaki tanıdık esnaftanta bilg ialdık işçilik çok iyi derler. Hazırlansın hep beraber görürüz. Kendi jantıma gunmetal olurmu dedim hallederiz dedi. Bakalım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 18.04.2017 - 07:20 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Şöyle söyleyeyim İstanbul'un en iyi jant boyayan adamını buldum gibi, işini iyi yaptığı belli ve kendiside bunun farkında ve havalar 1500 ? 1,5 yıl önce piano black boyadığı jantları gördüm, araştırma safhasında da hep aynı isim çıkınca karşıma kararımı verdim... Expand Ben acik renk Gunmetal dusunuyorum. Olmadi bi aksiyon cevirsek mi napsak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 18.04.2017 - 10:26 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Ben acik renk Gunmetal dusunuyorum. Olmadi bi aksiyon cevirsek mi napsak? Expand 16'lar için mi düşünüyorsun bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 18.04.2017 - 10:26 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Ben acik renk Gunmetal dusunuyorum. Olmadi bi aksiyon cevirsek mi napsak? Expand Why not ? Let's ekşın dikşın ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 18.04.2017 - 10:45 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Let's ekşın Expand bi usta var mı beni de "bullet proof" yapsın... Servetboost ekşına geçicek benim üzerimde yakında 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 O renk benim de hoşuma gidiyor. Efsane duruyor çoğu arabada.. arkadaşımda 206 RC vardı. onunkini böyle boyatmıştık. güzel olmuştu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap