Osman Türkol Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2017 (düzenlendi) Arkadaşlar,bugün aklıma geldi.İnsanlar bazen,geçmişe dönüp şunu değiştirmek isterdim,bunu yapmak isterdim,derler.Acaba siz,geçmişe dönmek isteseniz hangi döneme gitmek isterseniz.Mesela ben Eski Roma dönemine gitmek isterdim Nisan 20, 2017 Osman Türkol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 4 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Mesela ben Eeee abi devamını getirde belki biz de örnek alırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Getiremedi kaldı. Herhalde günün ihtiyaçları ağır basıp çalışmaya başladı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Butterfly effect.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 2 dakika önce, Ahmet A. yazdı: Butterfly effect.... İşte o çivi kaybolmayacaktı Ben Diyojen'le takılmak isterdim doğrusu, eğlenceli olurdu. "Gölge etmeyin başka ihsan istemez" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 44 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Eski Roma dönemine gitmek isterdim abi iyi güzel konu bulmuşunda eksik. mesela gitmek istiyon, neden? neyi yapmak istiyon, burda yapamadığın ne var o dönemde? günümüzdeki kahve kültürünün öncüsü, eski romadan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Bir saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Getiremedi kaldı. Herhalde günün ihtiyaçları ağır basıp çalışmaya başladı Yok o anda ışınlandı geçmişe. --0 dakika sonra eklendi-- Şuan arog da söylentisi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 59 dakika önce, Olcay Sert yazdı: abi iyi güzel konu bulmuşunda eksik. mesela gitmek istiyon, neden? neyi yapmak istiyon, burda yapamadığın ne var o dönemde? günümüzdeki kahve kültürünün öncüsü, eski romadan burası efes de umumi heladır bir nevi ortak sosyal alan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 18 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Yok o anda ışınlandı geçmişe. --0 dakika sonra eklendi-- Şuan arog da söylentisi var. Paralel evrende 1 dk. geçti 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 41 dakika önce, Osman Türkol yazdı: burası efes de umumi heladır bir nevi ortak sosyal alan onu diyom bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Ben 1535'lere Kanuni Sultan Süleyman'ın en iyi zamanları oldugu İstanbulda olmak isterdim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Anı yaşamak güzeldir... Geçmişi canlandırmak kolay, geleceğin belirsizliği ise heyecan vericidir. Ben zamanımdan memnunum, yerim farklı olabilirdi ayrı... Norveç kötü değil mesela. Şu 6 ay gece olayı biraz kafa karıştırıcı sadece. Hah buldum, yazları Bergen, kışları Valencia olabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Hah buldum, yazları Bergen, kışları Valencia olabilir. nasıl da ağzınızın tadını biliyorsunuz hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 1970ler los angelesi Malibu , Beverly Hills civarlarında ikamet Sabah kadar disko dans dans dans , alkol ve chasing the dragon 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 1927 Solvay Kongresinde bulunup Einstein ile Bohr arasındaki tartışmayı canlı olarak dinlemek isterdim bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap