Burak Şenoğlu Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2017 Merhaba arkadaşlar. 2017 Focus 1.6 Ti-Vct 125 hp için yazılım uygulaması var mıdır? Ya da yaptıranlar varsa deneyimlerini paylaşabilirlermi. Ben de düşünüyorum. 15bin km den sonra.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Uygulama oluyor olmasına da, atmosferik motorlarda pek bir güç sağlamıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Aynen en fazla 15 bilemedin 18 hp oynar dediler atmosferiklerde. tork da aynı şekilde.. 140 hp hiç de fena bir rakam değil gibi K&N kutu içi filtre ve kat. iptali ile biraz daha birşeyler olabilir. Ben polomda katalizör ve orta susturucuyu iptal etmiştim. hem çok tatlı ufak bir sesi olmuştu hemde çekişi artmıştı. dyno da %99 vermişti işte satarken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Karagoz Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Bu konuyu bende merak ediyorum. Belirttiğiniz işlemlerden herhangi birini uygulayabildiniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Bir saat önce, Anıl Karagoz yazdı: Bu konuyu bende merak ediyorum. Belirttiğiniz işlemlerden herhangi birini uygulayabildiniz mi? Hiç girmeyin bu işlere, para ve zaman kaybı olur, anlamlı bir kazanım da sağlamaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Uygulama ile yükseltmek için bir potansiyel olmalı ki onu açığa çıkarsınlar. Arabanın orijinalliğinin bozulduğu ile kalırsınız. Masrafı da cabası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Sadece K&N alt devirlerde biraz rahatlama sağlıyabilir. İlk kalkışları biraz canlandırabilir. Yine kapanabiliyorsa TCS+ESPyi kapatarak ilk kalkışlarda biraz rahatlama sağlanabilir ama konsolda düğmesi olmayınca aç kapa aç kapa çok zahmetli olur. Bu atmosferikler zaten büyük bir kandırmaca . 125 bg diyorlar 6000 devirde 125 bg . Oysa senin genelde kullandığın 2000-2200e kadar çok güçsüzler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Hepsinde yok. Ben şase no ile sordurdum yok dediler. Gaz yememe sorunu olan araçlara yapıyorlar. Bu sorunda tüm 1.6 larda yok, bazı serilerde varmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Karagoz Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 06.12.2018 - 10:49 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Hiç girmeyin bu işlere, para ve zaman kaybı olur, anlamlı bir kazanım da sağlamaz. Teşekkürler. Böyle devam o zaman ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap