Cem Boneval Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Sizce bunlardan bir daha mı iyi olurdu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Bence şu anki hali daha güzel Ama keşke HB versiyonun stopları direklerde olsaydı yine 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 şu an mevcut kasa güzel duruyor ama sanki tasarımcıların üçücü resimdeki kasaya doğru bir meyli var gibi. zaman gösterecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 İlk resimdeki tasarım olabilirdi mesela ama şu anki halide gayet güzel zaten. HB'lerde arka stop olayında Ogün'e katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 (düzenlendi) Güncel kasa ortaya çıkmadan önce ilk render'daki modeli çok beğenmiştim. Hatta F3'ün resmi fotoğraflarını görünce hayal kırıklığı bile yaşamıştım. Ama şimdi bakıyorum da, bizimki çok daha güzel... (Kendi arabam diye mi böyle konuşuyorum yoksa...) Bu arada arka stop olayına katılmıyorum. F1'deki tasarım neyse de F2'de ki incecik arka stoplar aracın muhafazakar tasarımına uysa da hiçbir albeni içermiyordu... F2.5'te spoilerin stopların üstüne gelmesi ve desenli yapısıyla daha etkileyici göründüğü de kesin tabi. Ocak 25, 2012 onderpeker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 2nci resim focus gibi bir aile aracı için fazla iddialı.. 3üncü resimdeki tasarım çok yavan.. en yakışıklı 1inci resimdeki tasarım gibi ancak onun da önü insignia arkası yeni astra. sonuç olarak, şuanki hali iyi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Şu ankinden mutlu olamayanlar için güzelleştirici aksesuarlar var, ALmanya'dan MS Design ön-arka spoyler, marşpiyel, arka diffüzör, değişik jantlar ve gündüz farı ile zenginleştirme olanakları sunuyor. Türk imalatçılara örnek olsun diye: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 ST Spoiler ve 18'' OEM jant ile önünde kimse kalmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 İlk resimdeki focus çok tok duruyor,gözüme hoş gözüktü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap