Celasi Boz Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2017 Arkadaşlar Türkiye de satışa sunulan St focusların spor eklerini nerde bulabiliriz bilen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 ford.com.tr, aksesuar kataloğunda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 St-Line bunlar, fordaksesuar.com yani tüm servisler satıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Erdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 bende aynı parçayaı arıyordumda 1650TL fiyatı görünce şok oldum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Bir saat önce, Anıl Erdoğan yazdı: bende aynı parçayaı arıyordumda 1650TL fiyatı görünce şok oldum 1650 tl ucuzmuş oem malzeme için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 (düzenlendi) St line çıkmadan önce MCA kasada spor paket olarak geçiyordu ( ön arka ek, yan marşpiyel, spoiler, balpeteği ön ızgara, balpeteği formunda sisfarı çerçeveleri ve 17 jant) şeklinde fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 5000 küsür idi. St line çıktı, spor paketi kaldırdılar. Ama harici olarak fordaksesuar.com dan alabilirsiniz. Ben kendi aracıma bizzat yaptım. komple spor body kit çokta güzel duruyor. Eylül 11, 2017 Misafir tarafından düzenlendi parça ilave Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Erdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 11.09.2017 - 15:21 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: 1650 tl ucuzmuş oem malzeme için sadece ön tampon dili için bence pahalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 sadece ön tampon dili için bence pahalıRs ön tamponun bütün parçaları ile birlikte 10-12 bin arası olduğunu düşünürsek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap