Oğuzhan Özkan Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2017 Bugun araca bulundugu yerde buyuk ihtimalle ya bir taksi ya da bir otobus sürtmüş ve cesitli göçükler oluşmuş. Çarpanı bulamadım malesef görende olmamış onarım için auto king'de 900₺ istediler servise goturmeye zamanim olmadi kasko var ama bozdurmak istemedim. Ancak bozdurursam 400-500₺ daha fazla odemek zorunda kalirim gibi geliyor seneye. Kapı tamamen boyanacak gocuk duzeltme yapilip sag teker uzerindeki yer boyanacak dediler sizce bu onarima bu maliyet normal mi ? Goruslerinizi merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 Gecmis olsun kasko bu gunler icin var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 ben olsam boyatmam bu işin ehli göçükçüler var inanılmaz kötü durumdaki araçları düzeltiyorlar bir araştırın derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 sarı renkleri pasta cila alır , göçükleride boyasız göçük düzeltme işi yapanlar var onlar halleder .Çok az bi yerde boya kalkmış gibi duruyor orayada ufak bi rütuş yaparsınız. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2017 4 hours ago, çağlar çetinkaya said: sarı renkleri pasta cila alır , göçükleride boyasız göçük düzeltme işi yapanlar var onlar halleder .Çok az bi yerde boya kalkmış gibi duruyor orayada ufak bi rütuş yaparsınız. Fotoğraflardan göründüğü kadarıyla +1 Moral bozacak birşey yok, toparlanır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Böyle durumları görünce insan üzülüyor.. yani kazadır olabilir eyvallah'da kaçmak nedir karaktersiz adamlar.. Bunları görünce kızıyorum diyorum kendi kendime; alıcan bi şahin vs eski hurda bi araba oraya buraya giricen hiç dikkat etmiycen yolun ortasına park edicen.. istiyen dokundursun deysin vursun umrunda olmayacak.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Geçmiş olsun çok üzücü bir durum. Hele ki aracınız yeni olunca Dalgalanma veya esneme varsa boyasız göçük giderme olmaz. Olsa da çok belli olur ama ben de olsam boyatmam. Çok büyük bir sıkıntı yok umarım düzelir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 6 hours ago, Berat Hasbek said: Dalgalanma veya esneme varsa boyasız göçük giderme olmaz. Olur, hemde bal gibi olur kaymak gibi olur hemşo. Ankarada çok acaip işler yapan elemanlar biliyorum. Göçük düzeltme diyip sadece çektirme yöntemiyle çalışan yerler tabi yapamaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Olur, hemde bal gibi olur kaymak gibi olur hemşo. Ankarada çok acaip işler yapan elemanlar biliyorum. Göçük düzeltme diyip sadece çektirme yöntemiyle çalışan yerler tabi yapamaz. Serviste buna garanti vermiyorlar da onun için demiştim hemşo. Dalgalanma varsa bırakır kendini diyorlar. Bilmiyorum belki de tamamen duygusal [emoji15][emoji15][emoji106] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 1 minute ago, Berat Hasbek said: Serviste buna garanti vermiyorlar da onun için demiştim hemşo. Dalgalanma varsa bırakır kendini diyorlar. Bilmiyorum belki de tamamen duygusal Servis alip degistirmekten baska birsey yapmiyor. Yolun ankaraya dusecek olursa duzelttirelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Arkadaşlarda yazmış pasta işini görecektir. Kaportada fazla bi göçük görünmüyor sarı renkler gittikden çok sorun olacağını sanmıyorum. bence hiç boya işine girme derim. Çamurluk ve kapı birleşim noktasındaki boya kalkmasınıda rutuşlaman yeterli olacaktır.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Geçmiş olsun öncelikle, Güzelce silin ama sizde güzelce silerken çizmeyin. pasta cila denemeden önce gazete kağıdının beyaz kısmıyla silin. sonra pasta cila yapın çoğu yer kurtaracaktır. çamurluk boyanır gibi duruyor. Geçmiş olsun tekrar. Allah beterinden saklasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 1 minute ago, Cihat A. said: Geçmiş olsun öncelikle, Güzelce silin ama sizde güzelce silerken çizmeyin. pasta cila denemeden önce gazete kağıdının beyaz kısmıyla silin. O ne demek yahu, gazete kagidinin beyaz kismi mi var? Gazeteler artik beyaz mi basiliyor? Ben epeydir gazete okumuyorum ciddi ciddi. Ne gerek var bunlara, kil alinir yapilir, ki bu tip isler daha once bulasmamis insan icin iyi sonuclar vermeyebilir. Pasta cila candir, gerisi gereksiz heyecandir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: O ne demek yahu, gazete kagidinin beyaz kismi mi var? Gazeteler artik beyaz mi basiliyor? Ben epeydir gazete okumuyorum ciddi ciddi. Ne gerek var bunlara, kil alinir yapilir, ki bu tip isler daha once bulasmamis insan icin iyi sonuclar vermeyebilir. Pasta cila candir, gerisi gereksiz heyecandir denemeden heyecan yapılmaz. yazısız kısmı ile yaparsa araba beyaz olduğundan üzerine leke vs bırakmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap