2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
- 2 cevap
- 1.255 görüntüleme
-
- 2 cevap
- 1.550 görüntüleme
-
- 22 cevap
- 15.227 görüntüleme
-
- 4 cevap
- 649 görüntüleme
-
- 9 yanıt
- 3.249 görüntüleme
-
Soru
Misafir
Merhabalar 15 günlük 2012 focus dizel aracıma alışmaya çalışıyorum.Aracı tam olarak tanımam baya zaman alacak.MK3 Sorular ve Sorunlar konusundaki tüm başlıkları yanıtlarıyla beraber üşenmeyip okuduğumu bildirmek isterim.
Sorun olduğunu düşündüğüm mesele:
Aracın rölantide iken çıkardığı ses ile rolantide debriyaja basık halde çıkardığı ses arasındaki fark.Sesi tanımlayamadım ama debriyaja basılı değilken ses , titreşim daha fazla.Yolda da bu sesin fazlalığı hissediliyor.Eminim ki bu ses normal değil, hani dizel seslidir ya o değil bu.Ama neye benziyor derseniz tarif edemiyorum.Etrafımda benzer 1.6 dizel focus da olmayınca kıyaslayamadım.Sorunuma benzer bir konu var sitemizde.Ama aynı sorun mu bilemedim.Size danışmak için bu sabah aracı çalıştırdıktan 2 -3 dk sonra çektiğim videoyu alta ekledim.
Araç ile ilgili yorum yapmanıza yardımcı olabilir diye şunları da söylemek isterim:
Araç 104 binde.Benden önce aracı bayan kullanmış.Triger değişmemiş.Expertize soktuğum yerdeki beyfendi enjeksiyon temizliği ve periyodik bakım tavsiye, motorda yağ terletmesi var yazmıştı.Aracın çekişinde süratinde sorun yok galiba.Beşinci viteste 150'yi gördü, bassam gidecekti ama basmadım.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Yarın bir özel servise götüreceğim vakit olursa.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap