Ali Rıza Tekin Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 focus 2 aracımın sol farı su alıyor, bunu da kendime bahane ederek yenisini almak istiyorum. Yalnız almışkende xenon olsun istedim. Bu linkteki farları aldığım zaman extra bir maliyet ve işçilik gerektirmeden farlarım xenon olur mu ? ben bu far işine biraz uzağım. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-5d-2005-siyah-angel-eyes-far-23797515 . Üstelik mercekli farlar bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Siz bunu beğendiniz mi öncelikle ? Xenon için mercek olrusa süper olur tabi OEM bulma şansımız vardır belki...Onları arayalım...Onun içine de Xenon aldınız mı süper olur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 (düzenlendi) focus 2 aracımın sol farı su alıyor, bunu da kendime bahane ederek yenisini almak istiyorum. Yalnız almışkende xenon olsun istedim. Bu linkteki farları aldığım zaman extra bir maliyet ve işçilik gerektirmeden farlarım xenon olur mu ? ben bu far işine biraz uzağım. http://urun.gittigid...es-far-23797515 . Üstelik mercekli farlar bunlar. angel eye gÜzel görÜnÜyor Ocak 25, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 ben o farları beğendim. OEM fara gerek yok. Hem fiyat olarakta yüksek olmasınlar. 350-400 tl zaten benim için yüklü gelecek. Bu farları aldığımı düşünürsek, başka bir masrafım olur mu ? Demek istediğim bağlamak için usta masrafı yada xenon ampul almak gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Bağlamak için kendiniz yapabilirseniz masraf olmaz ama birde balans almanız gerekli sanırım bu farlara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Abi bir adet H1 xenon kit işini görecektir ancak angel farların merceklerinin bir işe yarmadığını bir çok yerde okudum ona masraf edeceğine orjinal çıkma xenon mercekli far alabilirsin yada mevcut farına mercek taktırabilirsin hem bi-xenon farın olur hemde su almasını keserler ben o farları beğendim. OEM fara gerek yok. Hem fiyat olarakta yüksek olmasınlar. 350-400 tl zaten benim için yüklü gelecek. Bu farları aldığımı düşünürsek, başka bir masrafım olur mu ? Demek istediğim bağlamak için usta masrafı yada xenon ampul almak gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 ben bu konuyu iyice bir inceliyim o zaman, biraz daha araştırma yapmak lazım sanırım. O kadar para veripte pişman olmakta var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap