Mehmet Akpunar Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2017 Herkese iyi hafta sonları diliyorum. (2012 focus tdci style) Başlıkta da olduğu gibi direksiyonu tam sağa kırıp hareket ettiğimde sol ön taraftan gıcırdamavari bir ses geliyor. sebebi ne olabilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Tam sağ ve tam sol yapılması hiç iyi değil aklınızda olsun Üzecek derecede masraf çıkartır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Sunu bastan soyleseydiniz ya... ben bircok hamleyi tam sag sol seklinde yapiyorumm.. henuz bisey olmadi sukur... masrafin sebebi nedir acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Bu zamana kadar gerektiğinde ben de yapıyordum. gıcırtının sebebini bulamadık ama en azından yapmamamız gerektiğini öğrendik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 (düzenlendi) Kılavuzları okumak lazım demek ki Diyordum ki, Yazıyorsa tabi? Çok aradım ama bulamadım. Ama böyle bir uyarı okudum diye hatırlıyorum. Nisan 29, 2017 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 elektriklide sıkıntı olmaz diye biliyorum ben. hidrolikte sakıncalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa.Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 SEs direksiyon kayışı ve direksiyon pompası dan geliyor. Limite geldim artık zorlama beni diyor. Ayrıca kayış gevşemiş olabilir. Benim eski araçta olmuştu ustanın söylediklerini yazdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 3 saat önce, Mustafa.Yıldız yazdı: SEs direksiyon kayışı ve direksiyon pompası dan geliyor. Limite geldim artık zorlama beni diyor. Ayrıca kayış gevşemiş olabilir. Benim eski araçta olmuştu ustanın söylediklerini yazdım Bugün araçta aynı sesi tekrar duydum. fakat bu kez direksiyonu tam kırdığımda değil kalkış esnasında, yokuş yukarı yarım debriyaj kalkıyordum ve tam o kavrama noktasında o sesi duydum anladım ki debriyajım bitmek üzere. ya da yanılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 6 saat önce, Mustafa.Yıldız yazdı: SEs direksiyon kayışı ve direksiyon pompası dan geliyor. Limite geldim artık zorlama beni diyor. Ayrıca kayış gevşemiş olabilir. Benim eski araçta olmuştu ustanın söylediklerini yazdım powershift hariç focus 3te kayış pompa vs yok elektrikli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Forumda gezdikçe sorunu anladım. focusun kronik sıkıntısı olan asbest kimyasalının yasaklanması sonucu balatadan gelen ses olduğu kanaatine vardım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Siz genelde tam sağ-sol yapmayın. Hele ki tam sağ- sol esnasında aracınıza ani yük bindirmeyin. (Türkçesi direksiyonu dibine kadar çevirip gaza abanmayın) ... ya da abanın ki servis ekmek yesin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Beluk Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2017 Aynı sorun bende de oldu. Ustaya götürdüm. Balata yüzeyinin zamanla sertleşmesinden kaynaklandığını söyledi. Ses için degistirmek lazim. Ancak rahatsız etmiyorsa değiştirme dedi. Kendi focusunda da aynı ses vardi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet Akpunar
Herkese iyi hafta sonları diliyorum. (2012 focus tdci style)
Başlıkta da olduğu gibi direksiyonu tam sağa kırıp hareket ettiğimde sol ön taraftan gıcırdamavari bir ses geliyor. sebebi ne olabilir ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap