onderpeker Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Merhabalar, Bundan 10 gün önce teslim aldığım aracımla ilgili forum sakinlerine söz verdiğim detaylı test ve incelemeyi (forumda şimdiye kadar en fazla focus kullamış biri olarak) başkent Ankara'nın olumsuz hava şartları nedeniyle yapamamış bulunmaktayım. Tamam, ıslak, kuru, kar vs. gibi hava şartlarında da araba test edilir ama söz konusu olan bir focus ise yol tutuşu, süspansiyonu ve direksiyon hissiyatını en iyi ancak kuru havada anlayabilirsiniz. Geçtiğimiz 10 gün içerisinde de Ankara'da anayollar hariç kuru bir yol bulabilmek mümkün olmadı. Güneş yüzü gördüğümüz 1-2 gün içerisinde de ancak güneş ışığında arabanın nasıl göründüğünden öteye gidemedim. Dün akşam (24.01.2012) itibariyle gelen yeni yağış dalgasıyla da test sürüşü planlarımı sanırım bir 10 gün kadar daha ötelemek zorunda kaldım. Yapılacak tek bir şey kalmıştı o da sabah saatlerinde hava dona çekmeden karları temizlemek ve bir iki fotoğraf çekmek... çekmişken bari paylaşıyım da fotoğraflar boşa gitmesin... Saygılarımla... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Teşekkürler O zaman gelsin kuru havalar diyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Bence karlı havalarında tadını çıkartsaydın,test etseydin,kuru hava kolay bulunuyorda kar herzaman denk gelmiyor.Ben 2 senedir karda araba kullanmanın hasretini çekiyordum.Kımızı ve beyaz bi arada gayet hoş görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Bence karlı havalarında tadını çıkartsaydın,test etseydin,kuru hava kolay bulunuyorda kar herzaman denk gelmiyor.Ben 2 senedir karda araba kullanmanın hasretini çekiyordum.Kımızı ve beyaz bi arada gayet hoş görünüyor. Yeterince kullandım karda da ama asfalt lazım ağlatmak için biraz da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap