Erdem Can Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2017 Arkadaşlar, bagaja ses tesisatı için amfi bağlamak istiyorum ancak aküden elektriği aracın içine nereden alacağımı bulamadım. Sürücü tarafında bunun için boşluk var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Ses & Görüntü Sistemleri kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Özsoy Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Fiesta amfi çekme videolarından gördüğüm kadarı ile direksiyon milinin oralarda bi yerde ya bi delik var yada kendileri deliyorlar, sonra deliğe delik lastik takarak (kısa devre vs olmasın diye) kabloyu lastikten geçirerek çekiyorlar. Normal amfilerin tefarruatı çok olduğundan digital amfi tercih ettim, bu dijitaller çok az enerji harcıyorlar o nedenle çakmaklıktan alsanız bile oluyor enerjiyi. Normal amfi gibi değil tabiki ama durumu kurtarması güzel, inceleme isterseniz google den arasınız modeli: sony xm-s400d Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Can Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Aşağıdaki video'da gösterilen yerden çektik kabloyu, sıkıntı olmadı, ses tesisatı isteyen arkadaşlara yardımcı olsun diye buraya yapıştırıyorum. 1:30'da gösteriyor nereden çekileceğini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap