ali yanık Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2017 merhaba arkadaşlar aracaımın önune taktığım koku aktı. aktığı yerleri hep kabarttı kaldır dı. daha önce basına gelen var mı. acil yardım lazım. ne yapabşlirim. veya bu işi yapan bir yer bilen var mı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Geçmiş olsun ya boyanacak yada yeni çerçeve alıncak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Aslında çok klasik bir sorun, forumda da epey konusu vardır mutlaka. Bu kokuların içine nasıl bir madde koyuyorlarsa, asit gibi eritiyor düştüğü yerleri. Bu vesile ile bu tür kokuların ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır. Sıvısı paneli bu şekilde hasar veriyorsa, gazı da vücudumuza çok iyi etkiler bırakmaz diye düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 (düzenlendi) gecmisolsun. hangi marka koku kullandiniz acaba bilelim de alacak veya kullanan varsa daha almasin veya kullanmasin. Mayıs 1, 2017 uğur özsabır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Bu gibi kokuların araç içinde çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bu tarz bir çok problem yaşandı tartışıldı. Çerçeve değişmesi gerekir 800 tl civarı masrafı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Kokunun aktığı yerleri kabartması, yıkamacıların kullandıkları sıvıların düzgün silinmezse soyulma yaptığı daha önce de sıkça bahsedilmiş ve herkesin muzdarip olduğu konular malesef 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 okan ali Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 (düzenlendi) @ali yanık hocam.. geçmiş olsun gelebiliyor bazen başa böyle şeyler.. Yerinde olsam hiç konsol değişmem hiç oynatma. Maddi olarak çok bence.. Onu kapatıcak kaplama,temizleme vs birşey araştir bence.. Oda olmazsa bence bırak öyle.. ama tahminimce vardır o tip yerleri kapatacak rutuş vs birşeyler.. Not : Ben arabaya koku olarak alttaki üründen koyuyorum.. Arka koltuk yanlarında 2.ad var saglı sollu üçgen çukur.. dökülme vs riskide zor. kokusuda hoş tavsiye ederim Mayıs 1, 2017 okan ali tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Geçmiş olsun baya kötü olmus en verimlisi değiştirmek olacaktir ancak maliyet fazla boyatirsan sırıtır diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ali yanık Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. kokunun markası GLADE marka yeni araç kokusu diye yazıyordu. o şekilde görünce kaldırdım attım. o döşeme o hale geldiyse gerçekten bize hangi zararı veriri bende düşünmek istemiyorum. kokunun resmini attım. dikkatli olun . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Bence glade müşteri hizmetleri ile iletişime geçin durumu bildirin fotoğraf gönderin belki ilgilenirler.ilgilenmez iseler sosyal medya üzerinden mağduriyetinizi bildirin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Valla acayip etkili biseymis... gorelimde eve sokmayalim usta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Karbon kaplama yaptır derim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ali yanık Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 nahmut bey Migrostan almıştım da ne fiş var ne fatura kendinide zaten yolda giderken fark ettim o an sinirden kaldırıp attım. hiç aklıma gelmedi şikayet etme falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Bi tane daha al fişini atma ? bu arada bende glade jel kullanıyorum bardakliga sığıyor dökülme riski yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ali yanık Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 şimdi şikayet vara yazdım. meğer benden önce aynı şekilde bir sürü insan bu markadan arabalarına zarar görmüş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 İnternette oldukça şikayet var bu konu hakkında ve aynı marka adına. Ben şunlardan almıştım ve artık şunlardan kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ali yanık
merhaba arkadaşlar
aracaımın önune taktığım koku aktı.
aktığı yerleri hep kabarttı kaldır dı.
daha önce basına gelen var mı.
acil yardım lazım. ne yapabşlirim.
veya bu işi yapan bir yer bilen var mı.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 22 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap