ali yanık Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2017 merhaba arkadaşlar aracaımın önune taktığım koku aktı. aktığı yerleri hep kabarttı kaldır dı. daha önce basına gelen var mı. acil yardım lazım. ne yapabşlirim. veya bu işi yapan bir yer bilen var mı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ali yanık Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 fordclup tr yakışmış kokularada kalemlere de. şimdi bende araştırdım resmen bir çok insanın başına gelmiş bu sıkıntı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Geçmiş olsun, Autoking tarzı yerlere de bir danışın isterseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 https://www.sikayetvar.com/glade Ne sikayetler varmış arkadas..Yazik..urunlerin komple toplanmasi gerekli..marka bazinda problem var..aman dikkat magdur olmayalim, olmayin..Can sıkıcı bir durum..Yeniden gecmis olsun hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Karbon kaplama hojdır.. [emoji5] [emoji5] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ertan Yücel Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 taze toplanmış dağ kekiğini avuç içi kadar tülün içine koyup bardaklık kısmına atıyorum 4-5 ay mis gibi kokuyor, sonra değiştiriyorum, tavsiye ederim, ne marka olursa olsun ciğerler için yapay ürünlerin kapalı küçük alanda çok zararlı olacağını düşünüyorum 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Günal Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Daha önceden bir arkadaşımın başına da aynı durum gelmişti. Firmaya yapabileceğiniz bir şey olduğunu zannetmiyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam ürünün ambalajında içindeki sıvının araba parçalarıyla temas ettirilmemesi gerektiği yazıyordu. Ben arkadaşımdaki durumu gördükten sonra hep jel ürünler kullandım. Bunu veya bunu kullanıyorum. Akmıyor, dökülmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Autoking plastik tamiratı yapıyor.Ben kapı iç kollarını demir çubuğa sıyırttıktan sonra autokinge verdim tamir ettiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ali yanık
merhaba arkadaşlar
aracaımın önune taktığım koku aktı.
aktığı yerleri hep kabarttı kaldır dı.
daha önce basına gelen var mı.
acil yardım lazım. ne yapabşlirim.
veya bu işi yapan bir yer bilen var mı.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 22 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap