Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2017 Buyrun size bulup bulabileceğiniz nadir dürüst satıcıdan [mention=6927]Gürkan Çakıroğlu[/mention] --0 dakika sonra eklendi-- Sorun şu araç manuel.Link i acamadım ama otm. Almak zorundayım ben. --44 dakika sonra eklendi-- ORİJİNAL NOKTA HATASIZ İHTİYAÇTAN SATILIKİlan No: 486699391http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orijinal-nokta-hatasiz-ihtiyactan-satilik-486699391/detayBunu çok begendim. Yakup bu powershift değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2017 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi adam manuel yazmış araba otomatik bir de arka tampon şekilden şekile girmiş ama değişmemiş ve boyasız :/ Kim bilir nasıl kaza yaptı, dürüst ol neyse öyle satın artık yahu. Bu kadar mı zor ? Neden bunlara hiç denetim gelmiyor plastik parça sayılmaz. boyanmış ve değişmiş olsa da yazdığında yanlış bir şey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 6 saat önce, Ozan Kar yazdı: plastik parça sayılmaz. boyanmış ve değişmiş olsa da yazdığında yanlış bir şey yok. Bu kadar ezilmiş parçanın altında hiç sorun yok diyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu kadar ezilmiş parçanın altında hiç sorun yok diyorsun. olmak zorunda değil diyorum. baktırır alırsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 5 dakika önce, Ozan Kar yazdı: olmak zorunda değil diyorum. baktırır alırsın. Abi orası zaten öyle, %90 da temiz değildir. Yorumum du sadece 'bunu bile saklayan bla bla...' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi orası zaten öyle, %90 da temiz değildir. Yorumum du sadece 'bunu bile saklayan bla bla...' benim demek istediğim bu tip şeyler o arabayı elemek için sebep değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Lancia Delta baktik bugun, dizel otm. Cam tavan full versiyonmus serit takip siatemi falan var. 48 bin tl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 6 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Lancia Delta baktik bugun, dizel otm. Cam tavan full versiyonmus serit takip siatemi falan var. 48 bin tl. Sıfırı varken yanından geçmediğin arabalar Yarı otomatik miymiş? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Sıfırı varken yanından geçmediğin arabalar [emoji14] Yarı otomatik miymiş?Evet. Klasik sersem yari otomatik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Şimdi, Aydın Baran yazdı: Evet. Klasik sersem yari otomatik. Biz aldık işte (başka düzgün seçenek yoktu) ama uzun dönem kullanmaya almazdım yerinde olsam. Bravo dizel otomatik hatırlıyorum ona yakın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 2013 Model Astra 1.4 Turbo Active Select HB Cosmo Beyaz 17.000 km deki araç için bugün kapora verdim arkadaşlar. Hayılısı diyelim. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Bekir B. yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Bekir Abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 16 saat önce, Aydın Baran yazdı: 2013 Model Astra 1.4 Turbo Active Select HB Cosmo Beyaz 17.000 km deki araç için bugün kapora verdim arkadaşlar. Hayılısı diyelim. Hayırlı olsun güle güle kullan .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap