Ali Rıza Tekin Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2012 Türkçe olan gayet başarılı bir torrent sitesinin vip üyesiyim. kullanabileceğim birkaç adet davetiyem var ve bunları sizlerle paylaşmak isterim. Normalde siteye ücretsiz kayıt olamıyorsunuz. Ama bendeki davetiyeler sayesinde üye olabileceksiniz. "Download işlerinden anlarım" diyorsanız ve davetiyeye ihtiyacınız var ise mail adresinizi yazmanız yeterli. Site adını sakıncası olabilir diye paylaşmadım, admin yada moderator arkadaşlar kontrol edip sorun olmadığını söylerlerse,siteyi de burada yazabilirim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Çok film indirmekteyim. Ekran kartım yanmasaydı Çok oyunda indiriyordum. Ama yine oyun indiriyorum diğer eski pcnin özelliklerinin yettiği derecede başkalarına verilmiş sözleriniz yoksa 1 davetiye alabilirim [email protected] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 hemen yolluyorum.bir adet davetiye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 gönderdim şimdi. İnşallah işinize yarar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Teşekkür ederim tekrardan ancak linke tıkladığımda " Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! " diye uyarı veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Modeminizi kapatıp, açarsanız İP değişir. Birde öyle dene istersen. Normalde kayıtta sorun olmaması lazım.Yinede sorun olursa, bir tane daha gönderirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 [email protected] bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 [email protected] bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Ne demek, hemen gönderirim. Ancak Ogün arkadaşımızın sorunu belkide direk mail adresine göndermemden olabilir. Sorun öyleyse size mesaj yoluyla direk kayıt linki gönderiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 ok teşekkürler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Arena-tr bizden sorulur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Arena-tr de de üyeliğim ve davetiyelerim var ama 1-1.5 yıl kadardır aktif olarak girmiyorum. Belki içerik ve paylaşımları bana hitap etmediği için olabilir. Benim bahsettiğim site türktorrent.biz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaşım için teşekkür ederiz...Ben torrentçi değilim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2012 Paylaşım için teşekkür ederiz...Ben torrentçi değilim çünkü sen fordcusun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Torrente ilgim çok olsa da düzgün bir Türk torrent sitesini pek bulabilmiş değilim. Yabancı torrent sitelerine ilginiz varsa hangilerinde davetiyem olduğuna bakıp paylaşabilirim isterseniz. Mail adresini pm attım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap