Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 12 dakika önce, Olcay Sert yazdı: baz versiyonu bu alet. 4 kamera ve görüntüleme zımbırtısı bide kart takarsan kayıt yapar. diğer özellikler için bütçeyi genişletmek lazım. bu arada g-shock ile harekete duyarlı imiş +15usd şu yaz günlerine sayılı gün kala benim en çok olmasını istediğim özellik gsm modülünden arabayı çalıştırmak ve klimayı ayarlamak sizin isteğiniz olmayacak şeyler değil yapılır ama iyi analiz etmek lazım bazı bilgileri... zaten benim dediğim kamera sisteminde 1 tb veya 2 tb hard disk var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: sizin isteğiniz olmayacak şeyler değil yapılır ama iyi analiz etmek lazım bazı bilgileri... zaten benim dediğim kamera sisteminde 1 tb veya 2 tb hard disk var işyerinde 24 kamera var 2tb hdd ile 1 hafta kayıt saklıyor. kameralar AHD, 720p yani. hepsi hareket algılamalı. tüm yıl boyunu mu saklamak istiyorsun VGA dan 720p geçersen her bir waterproof kamera min 50usd; sadece kamera parası uygun sistemi geçer. ekmek köfte meselesi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 17 saat önce, Olcay Sert yazdı: işyerinde 24 kamera var 2tb hdd ile 1 hafta kayıt saklıyor. kameralar AHD, 720p yani. hepsi hareket algılamalı. tüm yıl boyunu mu saklamak istiyorsun VGA dan 720p geçersen her bir waterproof kamera min 50usd; sadece kamera parası uygun sistemi geçer. ekmek köfte meselesi bu sistemi kuracaksak kusursuz yada kusursuza yakın olmalı benim kafamdaki malzemeler 1500 tl civarı gibi tutuyor zaten bakalım nasip kısmet ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 2 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: bu sistemi kuracaksak kusursuz yada kusursuza yakın olmalı benim kafamdaki malzemeler 1500 tl civarı gibi tutuyor zaten bakalım nasip kısmet ... hmmm bütçe iyiymiş ayırdığın dış donanımda seni iç donanımda @Servet Ö. takibe devam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Şimdi, Olcay Sert yazdı: hmmm bütçe iyiymiş ayırdığın dış donanımda seni iç donanımda @Servet Ö. takibe devam benim motor içine daha var yav onu en sona saklıyorum çözdüm dizeli uğraşa uğraşa maksimum 1 hafta içinde herşey yerine takılır yazılımı yapılır allahtan bir aksilik çıkmaz ise diğerinden daha güzel sonuçlarda çıkacak bir aksilik olmaz ise 200 hp lerin üstünü görcez 1.6 tdci de güce ihtiyacımız olunca vercez coşkuyu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Şafak Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Resul Emre bey bende kuga için navigasyon arıyordum. Şu cihazı buldum. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-kuga-multimedya-navigasyon-oem-emr-garage-435192688/detay 2017 lerle uyumlu oldugunu söylediler. Fakat aracın garanti konusu aklımı karıştırdı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2017 Bir saat önce, Mehmet Şafak yazdı: Resul Emre bey bende kuga için navigasyon arıyordum. Şu cihazı buldum. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-kuga-multimedya-navigasyon-oem-emr-garage-435192688/detay 2017 lerle uyumlu oldugunu söylediler. Fakat aracın garanti konusu aklımı karıştırdı. Kalitesini bilmiyorum, ama garantide sıkıntı olmaz. Kesme biçme yapmıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yağızcan Kara Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Focusumda cyclone kullandım.Genel olarak memnun kaldım.Simdi kuga sahibiyim ben de güzel bir sistem ariyorum.Sisteme pararlel aracıma subwoofer da düşünüyorum.Bu konudaki tavsiyelerinizi paylasirsaniz sevinirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Şafak Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Bugün günlerdir arayıp ulaşamadığım mersin ford bayi ile görüştüm. Cyclone m.media için 2700 lira fiyat verdi montaj dahil. Geri görüş kamerasını sormayı unuttum. Ama fiyat bana biraz tuzlu geldi. Piyasada roadstar var 750 lira. Sonuçta anladıgım kadarı ile mevcut ses sistemi değişmiyor. Sadece yukardaki ekran değişiyor. Mevcut ses sistemindende memnunum. Sizce servise para bayılıp cyclone mu taktırmalıyım yoksa ostim e gidip roadstar mı??,[emoji45][emoji45][emoji45] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Güllü Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 40 dakika önce, Mehmet Şafak yazdı: Bugün günlerdir arayıp ulaşamadığım mersin ford bayi ile görüştüm. Cyclone m.media için 2700 lira fiyat verdi montaj dahil. Geri görüş kamerasını sormayı unuttum. Ama fiyat bana biraz tuzlu geldi. Piyasada roadstar var 750 lira. Sonuçta anladıgım kadarı ile mevcut ses sistemi değişmiyor. Sadece yukardaki ekran değişiyor. Mevcut ses sistemindende memnunum. Sizce servise para bayılıp cyclone mu taktırmalıyım yoksa ostim e gidip roadstar mı??, Kugada cyclone kullanmış birisi olarak önermem. Hele hele 2700TL ye hiç önermem. Bir android işletim sistemli cihaz taktırın derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 2 saat önce, Mehmet Şafak yazdı: Sonuçta anladıgım kadarı ile mevcut ses sistemi değişmiyor. Sadece yukardaki ekran değişiyor. Hangi ürünü tercih ederseniz edin şimdiden hayırlı olsun inşaallah.. Ses sistemine gelince, multimedya ekranı satın alıp araca taktırdığınızda otomobilinizin cd çaları yani teybi de değişiyor ekran ile birlikte. Teyp değiştiği zaman multimedya ekranının özelliği ile doğru orantılı olarak ses sisteminin kalitesi de değişiyor. 2012'de citroen c4 aracımda herhangi bir multimedya ekranı olmadığı için yetkili serviste navimex marka multimedya ekranı taktırmıştım. Onunla beraber aracımın orijinal teybi de sökülüp, ekran ile beraber gelen teyp takıldı. O noktadan sonra aracımda ki ses sistemi resmen boyut değiştirdi. Multimedya ekranını taktırana kadar ses sistemimden aşırı şikayetçiydim çünkü neredeyse ses seviyesini sona getirsem bile acayip düşük seviyede ses geliyordu. Multimedya ekranıyla beraber ses gümbür gümbür gelmeye başladı ve sesin kalitesinde de cüzzi miktarda da olsa bir iyileşme meydana geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yağızcan Kara Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Tur oto Ankara'da yeni Kugaya multimedya sistemi taktıklarını öğrendim.Lakin hangi cihazı takıyorlar bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yağızcan Kara Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=322 Cyclone sitesinde böyle bir cihaz var. Ankara tu oto işçilik dahil 3200 Tl'ye cihazı takıyormuş.iscilik hariç 3000 tl fiyat aldım arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 12.06.2017 - 18:54 tarihinde, Yağızcan Kara yazdı: http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=322 Cyclone sitesinde böyle bir cihaz var. Ankara tu oto işçilik dahil 3200 Tl'ye cihazı takıyormuş.iscilik hariç 3000 tl fiyat aldım arkadaşlar Uzun süre Kuga aracımda Cyclone cihazı kullandım. İyi bir android gelene kadar en iyisi bu. Ses sisteminde belirgin bir iyileşme olmakla beraber Alpine swe 815 aktif subwoofer de sisteme ilave edince çok tatminkar olduğunu söyleyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Şafak Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 http://www.car-multimedia-supplier.com/products/10.4-Ford-Kuga-Tesla-style-vertical-HD-screen-2013-2015.html Bu da dev ekranlı tesla görünümlü değişik bir m.media paketi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap